Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináltatok már hasonlót, netán megtennétek, ha a helyzet úgy kívánja?
Figyelt kérdés
Kolléganőm az utolsó pillanatban szól, hogy nagyon fontos lenne, ha a másnapi műszakot elcserélnénk, (ami ilyen hirtelen tényleg az utolsó pillanatban nagyon kellemetlen tud lenni...) Cserébe felajánlotta, hogy kielégít szájjal.2023. jún. 16. 15:55
1/8 anonim válasza:
Ilyen nem csak a filmekben van?Én tuti nem tenném meg.Egy köszönömmel be kellene érned.
2/8 anonim válasza:
Elég valótlannak tűnik, de én például nem fogadnám el az ajánlatát.
F
(Műszakot bevállalnám, ha nincs egyéb dolgom és fizetve van pluszban.)
3/8 anonim válasza:
Volt
Pl nagyon kellett s.o.s-be egy fuvar
Kórházba került anyukám
Busz már nem volt
És szoltam szinte könyörögtem egy jó ismerősnek hogy vigyen be de azonnal
Bezinbe nem tudok be szállni (hónap vége volt ) de ha máshogy nem akkor ki verem vagy leszopom csak vigyen be ..
Be vitt de nem fogadta el az ajánlatott.
4/8 anonim válasza:
Azt valószínűleg viccnek mondta. Ha nem, hát sok esetben a szopás az kp.
6/8 anonim válasza:
3-as: egy ismerősnek beajánlottad fuvarért a szopást?
Milyen messze kellett menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!