Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha szexeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha szexeltetek egyszer már egy nővel és megtennétek újra, mert vonzó akkor miért nem teszitek? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Adott egy szituáció, ahol két ember egyszer már lefeküdtek. Függetlenek. A nőt egyértelműen vonzónak találjátok és szexelnétek vele másodszor is. Erre alkalom is adódna, nyilvánvalóvá is teszi, hogy ő benne lenne.

Mégse mentek bele, pedig fizikailag kívánjátok, nem vagytok rosszban, nem utáljátok. Mégis valami visszatart és valami miatt mégse. Miért?

(Megtörtént eset, nem értem, megkérdezni nem tudom)

2023. aug. 25. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezt nem tudom,mert én biztosan kefélném utána is ha szimpatikus a lány.
2023. aug. 25. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar kapcsolatot, és fél, hogy többet kezdene el érezni mint kéne.
2023. aug. 25. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A lehetséges okok:

a) Mégsem annyira tartja vonzónak csak ezt mondja.

b) Amit a #2-es írt, nem akar semmiféle érzelmi kötődést, ezért kicsit hűti a dolgot.

2023. aug. 25. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne alakuljon ki kötődés. Ill. Elszállt a varázs az első után.
2023. aug. 25. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Most ez lehet nagyon naiv és/vagy hülye kérdés, de férfiaknál is van olyan, hogy pl.: szex után elkezdenek többet érezni a másik iránt? Vagy nem akarnak többet érezni és mégis többet éreznek idővel?
2023. aug. 25. 16:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert én ilyet mindig csak nőktől hallok, női oldalról, férfiak pedig mindig azt mondják/írják, hogy velük ilyen nem nagyon esik meg és hogy a szex az csak szex.
2023. aug. 25. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, persze.
2023. aug. 25. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez összetett dolog, függ a nőtől, élethelyzettől, de mondom, olyan is van, hogy egy dugás után elszáll a varázs.
2023. aug. 25. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

#5 a kérdésedben van a válasz miért távolodik a pasi... Te nagyon szeretnél vele "komolyabbat" is, a pasi meg nem. Ezért lépett vissza párat.

Bocs, de csak tanács az élethez: 1-2 dugás után ne legyél már egyből szerelmes!!! Saját magad fogod ezzel megszívatni.

2023. aug. 25. 16:35
 10/12 xKakashix ***** válasza:
Létezik olyan dolog is, hogy post nut syndrome, ami annyit tesz, hogy amíg nem fekszetek le addig nagyon kíván a pali, szexeltek elélvez stb.. és utána van benne egy megbánás, már nem talál vonzónak és csak el akar tűnni azonnal. Ez is lehet egy ok.
2023. aug. 26. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!