Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megtennétek ezt a barátnőtöknek/szexpartnereteknek ha ezt kérné?
Figyelt kérdés
Megtennétek, hogy a testére élveztek (mondjuk hasra, mellre, x) és ezt lenyaljátok és úgy csókoljátok meg?
Szerintem sok pasi b*zisnak tartaná, pedig szerintem nem az, nekem valamiért szexi a gondolata, hogy igenis megmeri kóstolni magát.
2023. okt. 27. 15:01
1/20 anonim válasza:
Én szoktam ilyet. Vagy dugás után kinyalni belőle.
3/20 anonim válasza:
Ha megkérne párom rá simán megcsinálnám. Ha neki ez jó, számára szexi miért is ne.
4/20 A kérdező kommentje:
#2 leírnád miért nem? Tökre elfogadom, csak kíváncsi vagyok:)
2023. okt. 27. 15:09
5/20 anonim válasza:
Bármilyen egészségre nem veszélyes tevékenységet bevállalok a párom élvezetéért.
Én azt élvezem hogy ő élvezi
6/20 anonim válasza:
#4:
Mert úgy gondolom amit a 2. mondatodban írtál :D elég b*zis
7/20 anonim válasza:
A puncijából, popsijából kinyalom, de a testéről azért nem.
8/20 anonim válasza:
Siman, em idokozonkent meg is kostolom magam...
9/20 A kérdező kommentje:
#7 leírnád miért?
Ugyanitt: aki nem, az megindokolná miért? Elfogadom mindenki véleményét csak kíváncsi vagyok.
2023. okt. 27. 15:16
10/20 anonim válasza:
Megtenném,tettem is már.Egy barátnőm volt,aki kifejezetten kért tőlem ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!