Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Megtennétek ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Megtennétek ezt a barátnőtöknek/szexpartnereteknek ha ezt kérné?

Figyelt kérdés

Megtennétek, hogy a testére élveztek (mondjuk hasra, mellre, x) és ezt lenyaljátok és úgy csókoljátok meg?

Szerintem sok pasi b*zisnak tartaná, pedig szerintem nem az, nekem valamiért szexi a gondolata, hogy igenis megmeri kóstolni magát.

2023. okt. 27. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
7-es, a szaros ondó biztos finom lehet, a testéről meg már nem nyalod le...
2023. okt. 27. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem. A saját nyálam sem akarom visszanyalogatni az asztalról, pohárból, a g.cim meg pláne nem.
2023. okt. 27. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem kértek ilyet. De simán. 25f
2023. okt. 27. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tenném meg, vannak határok heteró létemre, az ondó a nő szájába való, ahogyan egy nőtől se várnám el, hogy nyalja le a saját nedvét a farkamról. Ha megteszi, legyen, de kérni ilyet nem kérnék!
2023. okt. 27. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Simán
2023. okt. 27. 21:15
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
igen
2023. okt. 28. 02:08
 17/20 gabor49 ***** válasza:
57%
simán lenyalnam nincs abba semmi
2023. okt. 28. 06:54
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Megtenném simán, mert maszti után már kóstoltam kiváncsiságból. Úgy rendszeresen smárolunk, hogy a szájába élvezek, alig nyeli le, és már csókolózunk. De ha a testére megyek el, általában azonnal lenyalja ő, vagy a kezével leszedi és lenyalja a kezéről, fel sem tevődik az ötlet, hogy ne neki jusson :D
2023. okt. 28. 07:30
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem tenném meg. Ugyan úgy ahogy a hátsó felemnél sincs semmi keresnivalója. Nekem elég b*zis és megalázó lenne, ilyenekbe nem megyek bele. Egyszer vállaltam be hogy ő irányítson szex közben és az is mély nyomot hagyott bennem lelkileg :D Egyszerűen nekem semmilyen szituációban nem vonzó és izgató alárendeltnek lennem. Szerepcserénél (na itt sem kell b*zulásra gondolni) is voltak potenciálgondok az elején és nagyon nehezen is mentem el. Egyszerűen vannak határok amiket nem lépek át mert a gondolattól is rosszul vagyok
2023. okt. 28. 08:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előző páromat egyáltalán nem zavarta, ha a saját testnedvével érintkezett a szája. A mostani nem csókol meg úgy, hogy előtte a számba vettem, vagy beleélvezett.

Egy picit zavar, de elfogadom, nem vagyunk egyformák. Nem azért csinálja, hogy velem kiszúrjon, ha ez számára taszító, tiszteletben tartom.

2023. okt. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!