Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagynátok a párotoknak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynátok a párotoknak, hogy “beegyezéssel megcsaljon”?

Figyelt kérdés
Sajnos egy hozzám nagyon közelálló ember elhunyt, hosszú legyengülés után, amit szörnyű volt végignézni. Jelenleg lelkileg eléggé magam alatt vagyok, pszichológushoz is elmentem az eset miatt. És be kell vallanom, hogy erre nem is gondoltam, de kifejezetten nincs kedvem a szexhez. A barátom mostanság sokszor megkapta, hogy “kérlek ne ma este”, “zavarjuk le gyorsan” és hasonlók. Nekünk egyébként viszonylag intenzívnek mondható szexuális életünk szokott lenni. De most egyszerűen én nem kívánom. Tegnap este megkérdezte, hogy beleegyeznék-e hogy egy kizárólag szexkapcsolatba belemenjen, de nem csak úgy általánosságban, hanem egy adott nővel. Ez a nő a kollégája, nem ismerem őt személyesen, néhány csoportképen láttam, meg elmesélésekből hallottam róla. Őszintén egész este ezen agyaltam, hogy vajon már lefeküdt-e vele, vagy mi történhet ott munkában, hogy hirtelen ezzel az adott nővel szeretne lefeküdni. Nekem ez szörnyen rosszul esett, de közben az is bennem van, hogy lehet szörnyen önző vagyok, hogy elvárom, hogy annyi és olyan szexxel beérje ami most van. Mit gondoltok? 26N

máj. 15. 12:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem le kéne sz*pnod naponta pár alkalommal. Nem sok idő neked sem és nem is különösebben megterhelő se időben, se nehézségben, és fizikailag igénye van rá, ez ráadásul érthető is a részéről mindentől függetlenül.

Ezzel letudod a felvetődött problémát, hiszen neki is megvan az érthető vágyai kielégítése, ráadásul veled, így nem kell, hogy semmi elborzasszon téged és ő is megkapja, amit szeretne. Nem bonyolult, sőt egyszerű: Egy pár vagytok.

máj. 22. 16:17
 32/35 anonim ***** válasza:
28%
31# micsoda egy gusztustalan hozzáállás ez b*meg. Na ezért IS undorodok a férfiaktól. A nő itt van hót lelkibetegen, és a pasinak akkor is az lenne a fontos,hogy: de legalább sz*pjál már le b*meg!! Fúj de hányok tőletek istenem....
máj. 22. 16:49
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Hidd el, tőled is undorodnak a férfiak!

Nem friss dologról beszélt a kérdező. Nem az van, hogy szar a kedve és tegyük félre ezt. Mi lenne ezzel a probléma.

A kérdező egy kialakult élethelyzetet írt le. Nem friss dolog. Márpedig minden egészséges ember vágyik a szexre. Itt nem a férjével van probléma.

Amúgy a 30-as felvetés a kérdező problémáját (is) rendezné, mert kirángatná a helyzetéből.

máj. 22. 17:05
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
33# Undorodjanak is,inkább vagyok egyedúl,mint ekkora férgekkel🤣
máj. 22. 17:21
 35/35 anonim ***** válasza:
49%
Egyedül*
máj. 22. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!