Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hagynatok a parotoknak?
Így van, ahogy #1-es mondja.
De pl. nekem ez bejön. Mondjuk a leköpés az nem.
Hát én csak a kikötözést hagynám, de csak akkor ha megbízom benne. Leköpés nekem nem. Hát mélytorok talán. Az alázás nem tudom mit takar.
De ha te nem szeretnéd, akkor ne menj bele!
Nem kötelező. Oké, hogy azt akarod hogy élvezze. Na de te is élvezd. Ne legyen kínszenvedés az együttlét. Talán 1x valamelyiket kipróbálhatnád vele és ha neked is tetszett, akkor mehet tovább, ha nem akkor mondd meg neki őszintén, hogy egyszer kipróbáltuk, de nem az én asztalom ez, így bocs de többet ilyen nem lesz.
Ha már az merül fel benned, hogy hagyod vagy nem hagyod, régen rossz. Az ilyesmire neked is vágynod kell, nem pedig "hagyni".
A magam részéről nekem csak a kikötözés, bilincs, lefogás jön be, az ennél durvább dolgok, mint köpködés, kényszerfrancia, mélytorok már nem. Gondold végig, s csak akkor menj bele, ha te is akarod és maximálisan megbízol a párodban, hogyha jelzel, hogy neked sok, akkor tényleg le is áll. N/34
Ha tőlünk megkérdezed,hogy nekünk mi férne bele akkor az neked is okés lesz és megfogod engedni a barátodnak? Vagy miért így tetted fel a kérdést? Nem értelek. Dönsd el te egy magad,hogy mi az ami számdra elfogadható. Vagy ha most a 90% azt mondja ez okés akkor csak miattuk megengeded,hogy alázzanak stb. F#k logic.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!