Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hagynátok a párotoknak, hogy lepisiljen ha ez izgatja?
Figyelt kérdés
Nem lenne ez megalázó rátok nézve, még ha ő is életetek szerelme?2018. ápr. 8. 19:56
1/12 anonim válasza:
Persze, nekem a hüvelyembe is bele pisil rendszeresen.
2/12 anonim válasza:
Én nem, mert nem találom izgatónak. De mivel a párok szexuális vágya jobb esetben egyezik, ezért szerintem, aki erre vágyik talál is hozzá partnert.
3/12 anonim válasza:
Mi kölcsönösen szájba szoktuk pisilni egymást. A puncimba is bele szokott, ezt csak akkor hanyagoltuk, amikor terhes voltam.
4/12 anonim válasza:
Na majd "Bluestar" felhasználó mindjárt írni fog neked, ő ráizgul az ilyesmire. :D
5/12 anonim válasza:
Dehogy ''Dr. Courtsier Boobso'' csak te vagy itt ilyen aberrált.
7/12 A kérdező kommentje:
Ilyet tényleg megengednek a nők?
2018. ápr. 8. 20:14
8/12 anonim válasza:
Kipróbálnám, ha ez lenne minden vágya, de engem nem izgat, inkább taszít kicsit. Punciba, szájba semmiképp.
9/12 anonim válasza:
Én lány vagyok és egyszer a volt barátom hasára pisiltem szeretkezés közben, mert kissé részeg voltam. Nem haragudott meg, úgy emlékszem jót nevetett. Sajnos már nem vagyunk együtt. Ha ő ilyet kért volna, megengedtem volna neki és nem éreztem volna megalázónak. Másnak nem. Mondjuk szerelmes azóta nem voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!