Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynátok a párotoknak, hogy “beegyezéssel megcsaljon”?
Egyik oldalt sem értem meg....
Ha a férjem ilyennel állt volna elém, ott mindennek vége lett volna. Számomra már csak a gondolat is gáz...
Nekem pl mikor a tersesség elején el lettem tiltva, utána a gyerekágy, majd a gyógyszer miatti vérzésem volt, 1év kimaradt. Megértette, megoldotta magának. Fel sem merült benne, hogy megcsaljon. Mégha legálisan is.
Másrészt téged sem értelek meg igazán. Mert meghalt valaki, gyászolsz, szomorú vagy, ennek mi köze a szexhez? Lehet velem van a baj, de mikor nekem meghalt anyukám, nagymamám, családbarát, mindegyiknél összeomlottam. De ott volt a férjem, aki vigaszt nyujtott. Testileg-lelkileg hozzá menekültem.
Először is, sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon mész keresztül, és értem, hogy ez az egész helyzet még nehezebbé teszi az érzéseidet.
Ami a kérdésedet illeti, a hűség és az együttműködés alapvető fontosságúak egy kapcsolatban. Ha nem vagy kényelmes a gondolattal, hogy a párod másvalakivel szexuális kapcsolatba lépjen, még akkor sem, ha te nem vagy kifejezetten érzelmi vagy fizikai kapcsolatra nyitott jelenleg, az teljesen érthető.
Fontos megbeszélni a pároddal az érzéseidet és a határaidat, és megérteni, hogy miért érzi úgy, hogy szüksége van ilyen kapcsolatra. Talán együtt tudtok dolgozni azon, hogy más megoldásokat találjatok a jelenlegi helyzet kezelésére, amelyek mindkettőtök számára elfogadhatóak és kielégítőek.
De az őszinte véleményem az, hogy ha igazán szeret, akkor "kibírja"
Ez igazán nem egy olyan dolog, ami miatt meg kéne, hogy csaljon vagy szakítania kéne veled. Meg kellene értenie a te helyzetedet.
14 vagyok.
Nem volt itt sem semmilyen gyengédség, meg szeretkezés. Nem ez a jellemző ránk.
Ha már van konkrét célpont, akkor van rá esély, hogy már alakul ott valami. Nem mondom, hogy már lefeküdtek, de gyanús, hogy az ötlet nem csak párod fejében fogalmazódott meg, valami már lehet köztük.
Abban igazad van, hogy miért kéne beérje azzal amit most kap? HA ez így lenne már évek óta, akkor jogos is lenne. Ha ez újdonság, akkor viszont legyen tekintettel rád és bírja ki. Addig meg ott a két keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!