Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarom kipróbálni az anális szexet, akkor már nem is vagyok igazi férfi?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy minden férfi rajong érte. Mi veszi rá őket, hogy olyan helyre rakják a farkukat ahova nagyon nem való? Elve csokis lesz a pénisz, kicsit undorító is a dolog.
Van aki meg is ujjazza és még ki is nyalja a segglukat. Hát ehhez aztán kell gusztus.
máj. 6. 16:35
11/11 anonim válasza:
Én még nőként is kinyalom és ujjazom néha a férjemét.. engem izgat, szeretem csinálni. Igaza van az előttem szólóknak, mindenkit más izgat fel, nem kell ezért leszólni senkit. Ennél durvább dolgok is léteznek, de aki azokat szereti, hát csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!