Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarom kipróbálni az anális szexet, akkor már nem is vagyok igazi férfi?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy minden férfi rajong érte. Mi veszi rá őket, hogy olyan helyre rakják a farkukat ahova nagyon nem való? Elve csokis lesz a pénisz, kicsit undorító is a dolog.
Van aki meg is ujjazza és még ki is nyalja a segglukat. Hát ehhez aztán kell gusztus.
máj. 6. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Nem vagy te férfi. Finnyás kisfiú vagy. Nem tudod mi a jó.
Ettől még lehetsz férfi.
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ha te ez alapján méred, hogy igazi férfi vagy-e, akkor nálad fejben kicsit nagyobb a gond 😅
2/11 anonim válasza:
Szomorú, ha a tiéd állandóan "csokis"... 😅 Kicsit olvass jobban utána...
3/11 anonim válasza:
Nem az anális szextől leszel férfi.
Igazi hetero férfi amúgy is a puncit szereti.
4/11 anonim válasza:
Pedig az igazi férfiakat nem zavarja az análszex, csak a szexualításukban bizonytalan mamakedvenceket.
5/11 anonim válasza:
Én se szeretem a pacalpörköltöt ha érted, nem vagyunk egyformák, lépj ezen túl, és foglalkoz olyannal amihez kedved van!
6/11 anonim válasza:
Az én párom sem szereti próbálta korábban még az exével, de nem hiányzik neki, annyira nekem sem.
7/11 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy ettől vagy igazi férfi :)
8/11 anonim válasza:
Bárcsak az én pasim lenne ilyen.
Neki állandóan a seggem kellene nem is a pinám.
9/11 anonim válasza:
Miért muszáj állandóan kritizálni valakit? Xd
Aki szereti az anált az el se tudja hinni hogy valaki nem, akit nem vonz a dolog az meg itt mondogalódik tök indokolatlanul.
Teljesen felesleges gusztustalannak titulálni egy testrészt ami mindenkinek van. Nem szereted, oké felfogtuk.
10/11 anonim válasza:
Elősször olvass utánna a dolgoknak mielőtt hülyeséget kérdezel.Még hogy csokis,nincs otthon internet?Esténként nem a kecske szarva között kellene elnézni,ha nem olvasni tudakozódni.Nem hallottál még a higéniáról,egy igényes nő aki magára is odafigyel anál játék előtt kimossa tisztára,beöntést csinál..Vágod fiam?Nagyon sokszor d.gtam már popsiba nöket,képzeld még az ánuszukat is kinyaltam,a nyelvemet teljes hosszába benyomtam,imádják..Na szóval erre mondják azt,hogy ülj le fiam 1-es..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!