Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexet hogyan kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexet hogyan kellene elsőnek kipróbálni? 20L

Figyelt kérdés

A héten találkozni fogok egy fiúval (kicsit ilyen barátság extrákkal a dolog) és beszéltünk erről, hogy ki lehetne próbálni. Igazából mindketten benne vagyunk, csak fél ő is meg én is tőle. Én nem szeretném, hogy fájjon vagy valami bajom lehyen tőle, ő pedig nem szeretne nekem fájdalmat okozni.

Szóval a kérdés az lenne, hogy hogyan is kellene megközelíteni a dolgot? A sok síkosítón kívül kell másra figyelni? Melyik póz az ideális? Lehet gáz kérdés de kell nekem előtte kakilni menni? Szóval hogyan kell csinálni?

Köszönöm előre a segítséget.

2022. aug. 24. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Próbáltátok már ujjal esetleg? Vagy izgatott már análisan valaki korábban?
2022. aug. 24. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ja még valami: a fiúnak van már bármi tapasztalata ebben?
2022. aug. 24. 16:33
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Már rosszul kezdődik, hogy féltek mindketten!

Ne csináljátok inkább!

2022. aug. 24. 16:33
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Sok sok vissza kérdés de szerintem még szexelni se szexeltek!
2022. aug. 24. 16:35
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Sok síkosító, ujjazás esetleg egy plug. Izgasson fel rendesen. Ha 2 ujj lazán jár ki-be akkor mehet a pénisz is óvatosan.
2022. aug. 24. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

figyelj függ a partner farkától is a dolog ha túl vastag akár mit csinálj fájni fog

De előtte síkosító , kellő tágítás lassan ( próba 1 újjal ha nem fáj 2 vel )

2022. aug. 24. 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Ha jót akartok magatoknak, ne csináljátok. De tényleg ne.
2022. aug. 24. 16:53
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Megbízható partner kell hozzá, nem valami random figura, akkor rossz lesz.
2022. aug. 24. 17:03
 9/16 honbandi ***** válasza:
62%
Én megbeszéltem a hölggyel hogy óvatosan megsimogatom bekentem síkosítóval. Aggódott ö is hogy fájhat neki. Oldalt voltunk mind ketted kifliben. odaillesztettem és kértem hogy tolasson rám, ha esetleg kezdett volna nekifájni meg állon a becsúszásban. Ovatosan addig mozgott hogy teljesen elnyelte a farkam és kérte hogy most már dugjam meg mer tetszik neki a anális kielégülés.sikerült neki elájulni, megkérdezte hólvagyunk és ő otthon volt.
2022. aug. 24. 17:56
 10/16 NTBS ***** válasza:
69%
Nagyon óvatosan.
2022. aug. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!