Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexet hogyan kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexet hogyan kellene elsőnek kipróbálni? 20L

Figyelt kérdés

A héten találkozni fogok egy fiúval (kicsit ilyen barátság extrákkal a dolog) és beszéltünk erről, hogy ki lehetne próbálni. Igazából mindketten benne vagyunk, csak fél ő is meg én is tőle. Én nem szeretném, hogy fájjon vagy valami bajom lehyen tőle, ő pedig nem szeretne nekem fájdalmat okozni.

Szóval a kérdés az lenne, hogy hogyan is kellene megközelíteni a dolgot? A sok síkosítón kívül kell másra figyelni? Melyik póz az ideális? Lehet gáz kérdés de kell nekem előtte kakilni menni? Szóval hogyan kell csinálni?

Köszönöm előre a segítséget.

2022. aug. 24. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Farkat feltolni popibe
2022. aug. 24. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Woodman bácsi betanít😄
2022. aug. 24. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerezzél egy PLUG-ot egy szexboltban és valami jó minőségű vizes alapú sikosítót, mondjuk Bartoline gélt. Ne a partnereddel próbáld ki először mert úgy rá fogsz izgulni. A legjobb pozicíó ahol el tudsz lazulni, oldalfekvés javasolnám. nagyon lassan és óvatosan próbáld magadnak feldugni és ha bent van akkor először ne próbáld azonnal kihúzni hanem szokjad meg az érzést. Az előjáték minél hosszabb legyen hogy felizguljál, ne ezzel kezdjétek "durr bele bumm" módjára mert akkor tuti hogy fájni fog. Ha a srác fél a fertőzéstől akkor próbálja óvszerben az egyébként is segít.

A szex elött 2-4 órával ne egyél már szilárd kaját és legalább 1-1,5 órával szex előtt menjél el székelni. Miután végeztél alaposan ki kell mosni az anuszt kivül-belül, szex shopban lehet kapni ehhez szükséges zuhanyfejet. Ne túl forró vízzel csináld, langyos legyen!!!

Sok szerencsét.....Még valami a srác ne igyon előtte sokat mert anális szex csak úgy működik ha figyel és a cerka beton kemény, az alkohol mind a figyelmét mind az erekcióját csökkenti.

2022. aug. 24. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Hány éves a fiú, kérdező?
2022. aug. 24. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért lett törőivé a válaszom mikor -tök normálisan le írtam mire figyeljenek oda
2022. aug. 24. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Végül minden jól sikerült, nem volt gond. Köszönöm az értelmes válaszokat.
2022. aug. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!