Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz hogy kb 2 perc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy kb 2 perc után elélveztem nőként?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem azzal a sráccal akivel egy ideje kavartunk.

Amikor megláttam meztelenül, már akkor éreztem hogy baj lesz, iszonyatosan bejött.

Mar az előjátéknál ( nyalás) majdnem elélveztem, aztán barmilyen óvatosan, finoman tette be 2-3 perc után remegő lábakkal élveztem el...

Persze nem ennyi volt az éjszaka,de mennyire lenne nektek ez kínos?

19\L

2024. máj. 6. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem tök cuki! :) A látványtól valszeg én is elélveznék. És egy közös orgazmusnál nincsen jobb dolog!
2024. máj. 6. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem gáz, mert lányként utána is tudod csinálni. Legalább a srácnak sem kell visszafognia magát.
2024. máj. 6. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Az a gáz hogy minden felé kommentet lepontozol. Nem tudom milyen választ szeretnél xD
2024. máj. 6. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
16%
Nincs ezzel baj.
2024. máj. 6. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként azt hiszem nincs a világon nagyobb elismerés, minthogy egy csaj ilyen hamar csúcson legyen tőle. És mivel a legtöbb férfi amúgy is gyorstüzelő, kifejezetten előny.

Ja és baromira izgató mikor egy csaj ennyire ránkizgul.

2024. máj. 7. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz. Engem nem zavarna! f.
2024. máj. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!