Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti milyen gyorsan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen gyorsan felejtenétek el ezt? (+18)

Figyelt kérdés

Lányok, ha ti rányitnátok az öcsétekre, miközben ő épp… hát… tudjátok, hmm.. dolgozik magán. Mennyi idő elteltével felejtenétek el?

És nektek ez mennyire lenne kínos?

Jaaa, ezt majd elfelejtettem.. kopogjatok! mindig!

#hát #nővér #öcs #tudás #Férfi dolog
2024. máj. 5. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt ilyen és egyáltalán nem érintett meg. Az első közös vacsi kicsit kínos volt, de nagyjából ennyi.
2024. máj. 5. 12:29
 2/11 anonim válasza:
32%
Elég kínos.
2024. máj. 5. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez az öcsédnek kínosabb. Ne foglalkozz vele, ne szólj semmit, legközelebb kopogj, és várd meg, míg szól, hogy lehet. ;)
2024. máj. 5. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A felejtés egy történés, nem cselekvés. Fogalmad sincs, mikor felejtesz el akármit.

Leírhatod a maszturbálás szót, de ha még kicsi vagy, inkább tetesd át tini kategóriába.

2024. máj. 5. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb fél perc. Engem nagyon nem érdekel az ilyen, max abból a szempontól miért vagyok olyan bunkó paraszt hogy rányitok valakire kopogtatás nélkül.
2024. máj. 5. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy nem mondtam, a történetben én vagyok az öcs :)

Csak érdekelt vajon neki ez mennyire kínos.

Köszi a válaszokat

2024. máj. 5. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Kínosabb az szerintem hogy mennyire neveletlen hogy nem ismeri mire való az ajtó.
2024. máj. 5. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nővér szempontjából írom: Nem volt kínos, természetes dolog amit csináltál. És nem rányitottam, hanem nem volt rendesen becsukva az ajtaja, ezért picit be lehetett látni. Mielőtt még azt írnátok, hogy kopognom kellett volna. Azért utána pár rejtett poénnal hecceltem az öcsém, de csak úgy tesósan.
2024. máj. 5. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Mennyi volt látható a dologból?
2024. máj. 5. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor nyitottam rá amikor a barátnőjével volt elég félreérthetetlen helyzetben ( épp kutya pózban...)

Teljesen az en hibám volt, nem kopogtam, jogos.

De ők észre sem vettek engem, szóval azóta sem tettem szóvá.

Nem szoktam rá gondolni, szerintem másnap már elfelejtettem.

Egyszer jutott eszembe, amikor anya mondta, hogy egy a Zita egy olyan kis csendes kislány.... :D hallottam én már hangoskodni

2024. máj. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!