Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen élmény volt férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élmény volt férfivel szexelni úgy, hogy addig csak dildóval volt tapasztalatod?

Figyelt kérdés

Olyan nők tapasztalatai érdekelnének, akik hosszabb ideig használtak dildót, vibrátort, mielőtt bármiféle nemi kapcsolatot létesítettek volna férfivel. Mennyivel volt másabb? Milyen gondolatok futottak át közben a fejeteken?

27N

máj. 4. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Szar
máj. 4. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Igazából jobb volt hogy végre volt bennem igazi farok is de maga a szex nem volt nagy durranás.
máj. 5. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt is az örök érvényű uncsi igazság van, jó partnert kell találni az adott férfiben.

Sajnos kevesen vagyunk....

máj. 5. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
A nők éppen úgy rátudnak szokni erre az önkielégítésre mint a férfiak és aztán évekig bajuk lesz ha valódi szexre kerül sor.
máj. 5. 06:56
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Látom félreértettétek a hozzászólásomat, azzal aki elvette a szüzességem nem volt nagy durranás a szex (mert kicsi volt a mérete) de aztán találkoztam olyannal akinek elég nagy na és vele megértettem miért imádják az emberek a szexet, onnantól én is szexfüggő vagyok.

2es voltam

máj. 5. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

5. Senki nem értett félre semmit, azt írtad hogy a műfütyi után nem volt jó a szex.

SZóval tudd hogy mit írsz.

máj. 5. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sokkal jobb volt, mert végre igazi farok volt bennem. De nálam ez úgy volt, hogy amikor elkezdtünk ismerkedni, akkor abbahagytam a masztit, és így tök jó volt. Mindketten ismertük a saját testünket, tudtuk mit hogy szeretünk, és ezt mondtuk is a másiknak.
máj. 5. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!