Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtok tapasztalatotokról, hölgyek, akiknek nem probléma a szeretkezés, mensi alatt? Hogyan, mivel teszitek, mennyivel másabb élmény, gumival történik? Lehet-e orálisan kényeztetni titeket mensi alatt?
Hetero párok kapcsán érdekel elsősorban, főként dugásra vonatkoztatva a kérdést.
Másodsorban pedig leszbikusok esetén.
Törölköző az ágyra és csak missziben csináljuk mert én nagyon erősen vérzek.
Volt hogy gumiban vagy anélkül, előtte-utána tusolás.
Exem nem volt nagy rajongója de néha belement.
Regen nem volt gond
De manapsag (1-2eve) nagyon faj olyankor a mehszajam is sokkal lejebb van es mar a tampon sem jo olyankor.
Szoval mar nem
A soft tamponnal 3 gond van.
1. Max gyenge verzesnel lehet hasznalni
2. Ha lent van a mehszaj (marpedig mensi alatt lejebb kerul) nem tudod tovig nyomni
3. Van h baromi nehez leszedni mivel semmi kihuzo alkalmatossag nincs rajta.
8-as: Igen, írtam is, hogy nekem gyengébb a vérzésem még az ún. erősebb napokon is. De amúgy közvetlenül szex előtt szoktam felhelyezni. Úgy szerintem egy normál vérzést is kibír. (De amúgy van normál méret is, én minit használok).
18 centis nem fér belém enélkül sem:-) Viszont az jó, hogy nem közvetlenül az érzékeny méhszáj van bökdösve. És visszajelzés alapján nem érzi a partner, hogy van bennem egy ilyen cucc.
Kiszedni valóban nehéz, és olcsónak sem olcsó, de megéri összességében. Szerintem sokkal jobb, mint mikor folyik mindenfele a vér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!