Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam el a csajomnak, hogy ne sértsem meg? Mindig a legrosszabbkor hagyja abba a farokverést. Rá vagyok készülve, és vagy semmi nem jön ki, vagy elkezd, de bentragad a fele legalább.
Egyszerűen elmagyarázod neki. Ha értelmes lánnyal vagy, akkor nem fog megsértődni, inkább örül, hogy segítesz hogy hogyan jó neked. Komolyan, egy párkapcsolatban legyen már alap, hogy legalább azt megbeszélitek, kinek mi a jó.
Párom nekem egyszerűen elmagyarázta, hogy ahogy szopok az neki nem jó, így meg úgy csináljam mert ő úgy szereti, nem sértődtem meg..
27N
Jajj, ez nagyon rossz. Fúú velem is előfordult. Olyankor van az, hogy "Se pénz, se posztó"...
Én elmondtam simán, hogy "pont legrosszabbkor hagytad abba". Nem sértődött meg. Én sem.
Rossz: Margit, amikor vered a f.szom, mindig a legrosszabbkor hagyod abba, és nem tudok egy jót élvezni.
Jó: Margit, amikor vered a f.szom, és látod, hogy el fogok élvezni, kérlek akkor nyomjad csak igazán, abba ne hagyd, mert én pont így tudnék a legnagyobbat élvezni.
Ha megnézed a kettőt, ugyanazt mondtam, csak az elsőben arra fókusztáltam, hogy Margit milyen bénán csinálja, a másodikban meg arra, hogy nekem milyen jó lenne, ha úgy csinálná. Az első kritika, a második kérés. Az első nem ad semmilyen támpontot, a második igen. Az első negatív, a második pozitív. Stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!