Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú meg tud dugni 25 éves csajt akkor, ha az ellenkezik?
Nekem lejött a kérdésesből, hogy nem akarnál ilyet tenni. Ezért is beszélgettem veled :)
Meg csak felvilágosítottalak, hogy bizony egy huszas csaj is sokkal gyengébb egy kamaszodó fiúnál!
Sok lány ezt sajnos egy kéretlen dugás, vagy szopatás közben tanulja meg, mert nem elég elővigyázatos, mivel nincs ezzel tisztában.
Nem, nekem szekunder szégyenem van az ilyen lányoktól.
Sulimban is volt egy ilyen nagy darab teniszes csaj, aki nálunk tényleg jóval erősebb volt, de azt hitte, hogy a fiúknál is. Amúgy meg egy agresszív, beképzelt, nagyhangú lány volt, és minden ok nélkül gúnyolta az egyik csendesebb fiút....aztán az egyszer megúnta, lefofta, és rányomta egy padra, és lent tartotta, amíg a nagydarab csaj tehetetlenül vergődött....
Lefújod gázsprayvel és szétrúgod a fejét, tökeit, ha erősködik a gyökér.
Hiába erősebb, attól még meg tudja védeni magát egy nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!