Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15 éves fiú meg tud dugni 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiú meg tud dugni 25 éves csajt akkor, ha az ellenkezik?

Figyelt kérdés
Hallottam ilyet, de szerintem kizárt.

ápr. 28. 14:00
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
87%

Kiállok magamért, meg nem vagyok csicska, de indokolatlanul nem bunkózom! Néha hallom más csajok milyen tapló módon flegmázva beszélnek olyan fiúkkal is, akik nem érdemlik meg, és azért eszembe szokott jutni, ha nem egy rendes srác lenne az illető, akkor a csajnak már büntetésből farok lenne a szájàban...

( Persze pasiból is nagyon sok tahó van, meg levakarhatatlan nyomulós, szóval olyankor èn is ki tudok akadni )

ápr. 28. 14:45
 12/43 A kérdező kommentje:
Szimpi, ahogyan gondolkozol...Mondjuk akkor is meglep, hogy szerinted egy csaj fizikuma ennyivel gyengébb... Akkor ti pl. emelni sem tudtok komoly súlyt?
ápr. 28. 14:52
 13/43 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon sok, és komoly edzés nélkül nem tudunk komolyat emelni.

A női hát sem erre van kitalálva, a női has pedig végképp nem! Egy csaj hasa nagyon nem terhelhető, pillanat alatt ki tud fordulni a köldöke!

ápr. 28. 14:56
 14/43 A kérdező kommentje:
Akkor azt verekedésnél is pl jobban kell védenie egy csajnak?
ápr. 28. 15:01
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát...a verekedés az most egy más dolog, mint az emelés, de mondjuk én pl. verekedésnél kaptam egy másik lánytól köldökömre egy öklöst, és azt hittem kijön a belem, pedig az is csak egy női ütés volt 😅
ápr. 28. 15:03
 16/43 A kérdező kommentje:

Az komoly :D

És pl. a mellméret és a fizikum között van összefüggés?

ápr. 28. 15:05
 17/43 anonim ***** válasza:
86%
Hát annyi, hogy a nagy mell, és a nőiesen domborodó párnás poci jellemzően az ösztrogén terméke, és fentiek miatt általában elmondható, hogy nagy cici=sok ösztrogén= kis testi erő, vagy ha úgy tetszik minél nagyobb a cici, annál gyengébb a csaj izomzata....persze ez csak statisztika, nyilván kivételek is vannak.
ápr. 28. 15:09
 18/43 A kérdező kommentje:

Vao, komoly vagy. :)

Akkor Te nem éled azt a gondolatot, hogy pasik csajok ellen sportoljanak?

ápr. 28. 15:13
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Vicc kategória :D Ott előbb-utóbb tényleg kijön a csajok bele
ápr. 28. 15:18
 20/43 A kérdező kommentje:

Forma vagy XD

És a csajok testszőre, és a téma közötg szerinted van összefüggés?

ápr. 28. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!