Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15 éves lány egy 25 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány egy 25 éves sráccal szexchatel?

Figyelt kérdés

Adott egy 15 éves lány, és egy 25 éves srác.

A lány instán ráír a srácra, elkezdenek beszélgetni, teljesen hétköznapi dolgokról, majd a lány felhozza a szexuális témát. A Srác mondja hogy nem kéne mert csak 15 éves vagy. A lány erre csak annyit ír hogy csak beszélgetünk az más, meg amúgy is a beleegyezési korhatárban van. A srác belemegy, elkezdenek beszélgetni, szexchataleni, a végén már hangüzenetben beszélgetnek. Majd 1-2 nap múlva a lány letiltja a srácon instagramon.

Kérdés: A srác most követett el olyat, ami miatt eljárás indulhat ellene? Bűnt követett el?

2023. aug. 6. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. aug. 6. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Faszival irogattal haver
2023. aug. 6. 20:45
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es hangüzibe hallottam a hangját. Nem volt faszi.
2023. aug. 6. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem követtél el semmit, a csaj rád unt, vagy beijedt valamiért és ennyi.
2023. aug. 6. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem követtél el semmi olyat amiből bajod lehet törvényileg..
2023. aug. 6. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem követtél el semmi olyat amiből probléma adódhatna.

99% hogy a lány megbánta a szexchatet, meggondolta magát és minél gyorsabban meg akarta szakítani veled a kapcsolatot.

2023. aug. 6. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Xd
2023. aug. 6. 21:35
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os. Gondoltam lehet azert, mert kepet kert, de nem küldtem neki, mert nem tusom az jogilag hogy van, így nem kockaztattam meg. Azt sem engedtem neki hogy kepet küldjön. Lehet ez miatt tiltott le nem tudom.
2023. aug. 6. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát te egy igazi gavaller vagy, jól tetted :)
2023. aug. 6. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Ha már betöltötte a 14. életévét akkor semmilyen bűncselekményt nem követtél el ezzel. Ha még nem töltötte be... akkor igen, de az eljárás során HA tudod igazolni a józan ítélőképesség határain belül abban a tudatban voltál hogy már 14 akkor felmentek.

Ha képcsere lett volna az már más tészta, mivel 18. életév alatti személy volt.

2023. aug. 6. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!