Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő vagyok kíváncsi lennék hogy lankadt állapotban mekkora a péniszetek? létezik lankadt állapotban pl 20cm
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 18:48
1/22 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy létezik-e, nekem 4cm lankadtan 😀 16,5 mereven.
2/22 anonim válasza:
Nekem úgyszint, mint az 1-esnek!
Am biztos van olyan, de az hús pénisz!
A miénk pedig vér!
3/22 anonim válasza:
20 centi lankadtan?sztem biológiai lehetetlenség.kizártnak tartom,hogy létezne ilyen embernek
5/22 anonim válasza:
Biztos létezik, nekem lankadtan kb 7 cm. De nem lesz belőle mereven sem 20..
6/22 anonim válasza:
Kizárt, hogy te 25 éves nő lennél, csak tudod, hogy így könnyebben jutsz ilyen jellegű infóboz, mint ha pasiként kérdeznéd
7/22 anonim válasza:
#3 Pedig léteznek lankadtan is hatalmas húsfarkak,az egyik haveromét meg az egyik kollégáméét láttam,nekik megvolt 20 centi körül lankadtan.
8/22 anonim válasza:
Van 20 lankadtan 23 mereven hús dákó.
9/22 anonim válasza:
a világ legynagyobb pénisze 48 centi hivatalosan..de ha utána néztek akkor az övé is csak 15 cm..a többi csak a feleslegesen köré nőtt bőrszövet
10/22 anonim válasza:
Van az ún. hús pénisz és van a vér pénisz. A hús az kb akkora lankadtan mint állva, nagyjából csak a keménysége változik, izgalmi állapotban megkeményedik és feláll de nem nő meg ill. nem számottevően. A vér pénisz az épp ellenkezőleg, nyugalmi állapotban pici, pár cm viszont amikor megkeményedik, feláll akkor az eredeti méretének többszöröse mint hossz mint vastagság szempontjából. Persze vannak különbségek emberek közt.
Van pár % ember akinek óriási a szerszáma így az is lehet, hogy valakinek 20cm lankadtan viszont valószínű, hogy állva sem sokkal több csak keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!