Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a párom amióta együtt vagyunk egyszer sem nyúlt magához?
Majdnem 9 éve vagyunk együtt.
Viszonylag kevés a szex már a kapcsolat óta. A mai nap beszéltünk róla, és állítása szerint mióta mi együtt vagyunk egyetlen egyszer sem nyúlt magàhoz, mert elég volt neki amikor együtt voltunk. (Volt, hogy 2 hetente volt csak szex)
Most 28 éves nő.
Lehet tényleg ennyire halvérű vagy kammerol? :D
Más lányoknál is van így?
ha egyszer sem nyúlt magához, akkor gyakorlatilag mindig akkor volt része bármiféle szexuális tevékenységben, ha neked igényed és időd volt rá.
hát lehet, hogy a saját negatív múltbéli élményeimből indulok ki, de szerintem se nem halvérű, se nem kamuzik, hanem telenevelték gátlásokkal az egész szexualitás témát illetően.
Egy nő pont annyira tüzes mint amennyit egy pasi ki tud hozni belőle.
Ha jól le tudja rendezni akkor egyre több szexet fog kívánni.
Ha gyenge a pasi akkor a nő csak túl akar rajta lenni.
Lehetséges.
Én párom életében nem masztizott. 41 évesen csinálta először.
2 éve vagyunk együtt a párommal, 2 év alatt 1x sem nyúltam magamhoz, az együttlét nekem simán elég volt ahhoz hogy "lenyugodjak" és ne igényeljem a masztit :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!