Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 25 éves nő vagyok sosem feküdteme senkivel csókolozni se csókolóztam van egy barátom nem olyan nem járok vele simán csak barát de úgy érzem hogy szeret én is őt de tudom róla hogy nem csókolózot én se nem szexel igazábol a szex témán korai ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 12:48
1/21 A kérdező kommentje:
azaz mindketten szűzek vagyunk
2023. jún. 24. 12:49
2/21 A kérdező kommentje:
de a csók most a fontos meg akarom csókolni lehet ő fog de azt akarom hogy jól csókolozunk hogy kell?
2023. jún. 24. 12:51
3/21 A kérdező kommentje:
mindketten 25 évesek vagyunk
2023. jún. 24. 12:51
5/21 A kérdező kommentje:
introvertaltak
2023. jún. 24. 12:52
6/21 anonim válasza:
Sose pusziltál még meg senkit??
Na azt kell folytatni.
7/21 anonim válasza:
A magyarnyelv és a fogalmazás se megy neked.
9/21 A kérdező kommentje:
Igen🙄
2023. jún. 24. 12:59
10/21 anonim válasza:
Hűha! Mi lesz még itt a szünidő végéig?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!