Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 25 éves nő vagyok sosem feküdteme senkivel csókolozni se csókolóztam van egy barátom nem olyan nem járok vele simán csak barát de úgy érzem hogy szeret én is őt de tudom róla hogy nem csókolózot én se nem szexel igazábol a szex témán korai ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 12:48
11/21 anonim válasza:
Én se csináltam még sose 23 vagyok.
Nem értek hozzá de ha szimplán beszélnétek róla nem lenne egyszerűbb?
12/21 anonim válasza:
Mi a kérdés? Van egy pàrod szeretitek egymàst. Ha készen àlltok továbbvinni akkor hajrà!
13/21 anonim válasza:
Dehogy vagy nő. Miért jó nektek hogy egy kis figyelemért össze-vissza hazudoztok?
14/21 anonim válasza:
Izé... nem kellene az életkorotokból levonni még 10-12 évet? :D
Rakd át a kérdésed a tinirovatba...
15/21 anonim válasza:
14.
Igaz hogy fogalmazni nem tud, de én is ezen a szinten vagyok, szóval elképzelhető hogy 25 éves.
17/21 anonim válasza:
dugjatok az csak megy jah és gumi az kell nem csak legenda
18/21 anonim válasza:
Guglizd ki! Ne vegyél semmit elöirásnak amit látsz, csak lehetöségnek. Innen indulva kezdjetek neki, figyeljetek egymásra és magatokra, igyekezzetek a jot, a vozot kiérezni belöle. Sok sikert! (Tuti ráizgultok egymásra!)
19/21 anonim válasza:
Akkor csókoltok jól, ha élvezitek, mindenki máshogy szereti.
20/21 anonim válasza:
Amíg rendszeresen túladagolod a fogalmazásgátlót, addig nehéz helyzetben leszel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!