Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik 25 körül még szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 25 körül még szüzek irigyek vagytok azokra akik 17 évesen már szexeltek és szinte mindig volt párkapcsolatuk azóta és 25 éves korukra már 3-4 kapcsolatnál tartanak?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Igen irigy vagyok , főleg úgy hogy amúgy volt màr kapcsolatom de egy mai 17-18 évesnek több tapasztalata van mint nekem.
2023. jún. 5. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Nem mivel én rosszul vagyok a szex gondolatától és fel sem fogom hogy létezik
2023. jún. 5. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Azok általában jobban èletre valóak talán azért jobban megy nekik. Ès ami a legfontosabb tapasztalat az èvek a rutin. Egy nő már elvárja hogy 25èvesen dugd meg rendesen ne bènázzál biztos nem fog tèged babusgatni. Plusz mèg kapcsolatban szerzett rutin is nagyon sokat számít mar röhögök magamon hogy milyen amatőr hibákat követettem el az első kapcsolatomba
2023. jún. 5. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 de a helyesìràsodban azért még van mit javítani
2023. jún. 5. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

4es

Ki a bánatot èrdekel a hejjjjes írás ember 2023írunk.

2023. jún. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!