Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú meg tud dugni 25 éves csajt akkor, ha az ellenkezik?
Figyelt kérdés
Hallottam ilyet, de szerintem kizárt.ápr. 28. 14:00
21/43 anonim válasza:
Nem olyan mint gondolod. :)
A szőrhöz nem kell tesztoszteron, kb. nincs olyan latin csaj, akinek nem szőrös kicsit a karja, meg az alhasa, a braziloknál erre külön fétis van 😅
Mégis, a latin lányok legtöbbször mèg kisebbek, és gyengébbek mint a női átlag. 🤷♀️
22/43 A kérdező kommentje:
Ezt a brazil dolgot kifejted?
ápr. 28. 15:55
23/43 anonim válasza:
Braziloknál nagyon szexinek számít, ha egy lány pociján felkúszik a szőr a köldöke lyukáig. Persze nem férfias szőr, de azért látható. Brazil pasik szeretik a női hasat smárolni, simogatni, kinyalni, gyakori fétis. Volt brazil kolitársnőm, innem tudom, meg olvastam róla.
24/43 A kérdező kommentje:
Tök sokat tudsz :)
Meselsz róla priviben hogyan zajlott az ellenállós szex játék veled, meg a fiúval? :)
ápr. 28. 16:16
25/43 anonim válasza:
Miért volna az? Pár 15 éves fiú magasabb, mint férjem. Ha edz is, engem is simán lenyomna.
26/43 anonim válasza:
2,4
Nem értek egyet. 25 leszek és több hét edzés után, úgy hogy nem edzettem annyira komolyan lábra, már 60-70 kilóval lábazom.
Igaz, nem vagyok 50 kilós csaj, de mégis.
27/43 anonim válasza:
Sok 15 éves fiú még egy börtönőrt is le tudna nyomni
28/43 everlight válasza:
10.Igen csak a lány tökön rúg ha meg akarod erőszakolni,roszabb esetben feljelent nemi erőszakért és mehetsz a sittre ott meg téged fognak dugni a nálad erősebb férfiak.
29/43 anonim válasza:
Ha ellenkezik, ha nem akarja akkor az erőszak és büntetendő! Ne csináld!
Kölcsönös beleegyezés esetén semmi baj! Egészségetekre!
30/43 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutna, hogy ilyet akarnék csinálni!!
ápr. 28. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!