Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolába a jó csajok miért rázzák magukat a folyosón? Miért öltözködnek kihívóan?
Van párjuk.
Aztán a WC-ben kell kielégülnöm vmelyik Facebook képére.
Oh Kaleta tanárúr jóreggelt kívánok! :D
Esetleg keressen magának egy nőt a tanárúr.
Vagy engedjen át kémiából és akkor megoldhatjuk.. XD
Eléggé elb**ott egy nemzedék a mostani, ha egy lengébben öltözött jó csaj láttán már el kell menned a wc-be kicsapni...bezzeg az én időmben nem volt ilyen :)
Mi lesz veled nyáron, ha kiszabadulnak az utcára a csajok az alig valamit takaró ruhákban? :D
Úgysem hinnéd ha azt mondanám :D
De amúgy olyan nagy dolog lenne türtőztetni magát az embernek?
Hogy lát egy jó csajt lengébben öltözve és akkor hú bakker hova menjek gyorsan rárántani,stb...ez kell?
Majd szépen este otthon szobádban, zuhany alatt mittudomén felidézed hogy uhh basszus a Petra vagy Zsófi vagy akárki milyen dögös volt ma, úgy meg lehetne répázni, aztán mehet amit akarsz....
De most iskolában?? Tényleg?
Látsz valakit a plázában ugyanígy akkor irány a retyi, mert ki kell rá csapnod?
Ennyire állatias ösztönlénynek kell lenni? Nem tudjuk magunkat türtőztetni, vagy kibírni hazáig? :)
9-es, de elhinném. :DD
Én sem vagyok ilyen, de itt olvasni hasonló hozzászólásokat, hogy mondjuk a suliban tesiórán úgy voltak öltözve a csajok, hogy a látvány miatt neki egyből recskáznia kellett a retyón. Lehet hogy tényleg van olyan, aki nem tud parancsolni magának. Vagy csak hantáznak, mert itt név és arc nélkül úgyis azt ír mindenki, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!