Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a lányok akik vonzóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik vonzóan öltözködnek, szereti ha a fiúk odáig vannak érte ők a szexet is nagyon szeretik?

Figyelt kérdés
Pl az instagramján olyan kép van ahol tanga fürdőbugyiban van, és a feneke látszik rajta leginkább. Az ilyan csaj a szexben is bátor, szenvedélyes, és magas a szexuális vágya?
2021. dec. 21. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Igen
2021. dec. 21. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Semmi extra képet nem teszek ki magamról, de ettől az ágyban szenvedélyes vagyok.
2021. dec. 21. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy darab kép nincs rólam intagramon,még is igénylem a szexet nagyon és szenvedélyes vagyok. Azok a lányok nem azért tesznek ki ilyen képeket, mert szeretik hogy a férfiak csorgatják a nyálukat, hanem hogy minél több követőjük legyen amiből pénzt kaphatnak.
2021. dec. 21. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Konkétan 1db átlag profilképen van és betegebb állat vagyok az ágyban mint a nők legalább 90%a.

Én azt hallottam férfi ismerősöktől, hogy az ilyen instacica influencer plasztik csajok legtöbbször szarok az ágyban. Szóval nagyon zsákbamacska mit fogsz ki.

Attól, hogy valaki kipakolja a seggét a közzési médiába, nem lesz jó az ágyban. Sőt igazából szerintem azok akik intelligensek, gyakran szexben is jobbak.

2021. dec. 21. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeretik a figyelmet.
2021. dec. 21. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában igen.
2021. dec. 21. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én inkább pont a fordítottját vettem észre. Arra gondolok, hogy akinek a netről kell gyűjteni követőket, és akinek az idegen pasik visszajelzéseire van szüksége az önbizalomhoz, az sokkal inkább gátlásos az ágyban. Az tudja magát igazán elengedni, és élvezni, aki rendben van magával. Ez az előttem hozzászólók válaszából is látszik. Ők nem mutogatják magukat, és lesik, hogy hányan likeolták ma a képeiket.
2021. dec. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!