Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözködnek ilyen kihívóan a nők az edzőteremben?
Ha egy jó alakú, jól kinéző nő kondizni megy, passzos, testhez simuló nacit húz, ami a lehető legjobban elárulja, hogy tökéletes feneke, jó alakja van. Még a viselkedésük, járásuk is olyan, mintha mindenképp szeretnének felszedni valakit. Miért pont a konditeremre lett ennyire kihegyezve a dolog? Ti ismerkedtetek már ott?
20/F
Ez hülyeség. A konditerembe járó nők túlnyomó többsége nem azért, megy, sőt esélye sincs velük ismerkedni.
Azért járnak olyan cuccban, mert abban jó edzeni.
Bármilyen hihetetlennek tűnik neked de a nők elsősorban azért járnak edzőterembe hogy sportoljanak és nem azért hogy bepasizzanak. Szerinted webshopon rendelik az alakjukat, vagy edzéssel (és étkezéssel) érik el???
Csinálj végig egy órát mackóban és hamar rájössz melyik öltözék a praktikusabb.
Ha hiszed, ha nem nem azért öltözünk így hogy minden férfi minket lessen... legalábbis én biztos hogy nem,mert engem zavar ha néznek.
De ezek az edzős szettek a legkényelmesebbek, nem csúsznak le rólam, és jól tudok benne edzeni.
Kinek mi a kényelmes. Én például bővebb ruhában (főleg alul) szeretek edzeni/mozogni.
Szerintem a legtöbben a kényelem miatt veszik fel azt, amit, de nyilvan nincs kizarva, hogy valakik szeretik mutogatni magukat, szeretik ha megnézik, szeretnének ismerkedni. Vannak ilyenek es olyanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!