Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözködnek ilyen kihívóan a nők az edzőteremben?
Ha egy jó alakú, jól kinéző nő kondizni megy, passzos, testhez simuló nacit húz, ami a lehető legjobban elárulja, hogy tökéletes feneke, jó alakja van. Még a viselkedésük, járásuk is olyan, mintha mindenképp szeretnének felszedni valakit. Miért pont a konditeremre lett ennyire kihegyezve a dolog? Ti ismerkedtetek már ott?
20/F
Én pl gyűlöltem a kötelező tesipólót, mert mindenhol lógott, mindenbe beleakadt, stb.
Vívásra sem azért jártam leggings-testhez álló felsőben, mert mutogatni akartam magam, csak nem rhadtam bele már a bemelegítésen. Plusz edzésen sem ártott látni, hogy egy szr tartással mennyi támadási felületet nyújtok az ellenfélnek.
De a hozzád hasonló csávóktól hányni tudnék. Senkitek nincs, ezért a tök normális szerkót viselő nőkre csorgatjátok a nyálatokat. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!