Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha csak most a külsősé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha csak most a külsőségeket vesszük, akkor nálatok milyen arányban vagy is milyen százalékban oszlik el az arc és magasság?

Figyelt kérdés

ápr. 24. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én most férfiként írok.

189 cm magas vagyok, Nem, sajnos Nem vagyok jóképű, meg is kapom folyamatosan.

Soha soha egész eddigi 34 évem alatt semmi de semmi előnyöm nem volt még a magasságomból.

7-8 cm-ert bárkinek szívesen odaadnék ha jóképű lehetnék.

Vannak barátaim akik ilyen 175-183 cm magasak de jóképűek, össze is jön nekik a csaj.

ápr. 25. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Most ez így nehéz. Egy átlagos arcúval semmi gond nincsen, ezt mondom úgy, hogy nekem fontosabb az arc. Az hogy milyen magas, engem azért sem zavar,mert alapból alacsony vagyok, így kb mindenki magasabb nálam. De voltam már 165 cm-es pasival, semmi gondom nem volt vele. Őt zavarta a magassága, nem engem.

A kérdésedben csak külsőségekre kérdezték, később már jó humorra is. Te is tisztában vagy vele, hogy nem a külső a minden, na ugye ;)

Nyilván sokat számít, ha van humora. Nőknek ez fontos, meg még sok egyéb más is, amit most nincs kedvem felsorolni. Sok minden javíthat az összképen. Szóval aggódni nem kell, ha magas vagy, ha alacsony.

ápr. 25. 08:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Az arc a legfontosabb de a magasság is nagyon fontos
ápr. 25. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Az arc nagyon fontos, a magasság ésszerű határok között mindegy, ne legyen mondjuk 160 alatti meg mivel én alacsony vagyok, nem igazán jönnek be a 190 felettiek sem. De ha most valaki 158 vagy 191 és tetszik, nem fogom lemérni és elhajtani.
ápr. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!