Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányként mennyi esélyem van a magasabb férfiaknál?
157 cm vagyok és mostanában nagyon izgatnak a 185+ cm férfiak. Egyszerűen már attól nedves vagyok, hogy a közelükben vagyok, látom, hogy mennyivel erősebbek tőlem, ez valamiért nagyon beindít. Erősebb alatt nem a kipattintott csupaizom férfiakra gondolok, hanem csak átlagosakra.
Vajon az ilyen magas férfiaknak eszükbe se jut ilyen pöttömpanna, mint én vagyok? :D nyilván a magasabb lányokat mindenki jobban preferálja, tök érthető, ha egy magasabb férfi ráadásul egy legalább 170 cm-es lányra bukik. De a fantáziálással nem tudok leállni.
Mielőtt még belém kötnétek: eddig csak olyan férfiakkal voltam, akik 165 - 180 között mozogtak és nem volt gondom a magasságukkal sosem.
#2 akkor tényleg nagy lehetett a kontraszt ;)
#4 és mégis miért kellene megértened?
#5 köszi, de hidd el, semmi bajom a 170 cm-es férfiakkal :) csak most épp a nagyon magasak a feltűnőek számomra :D
196 cm magas vagyok, s szívesen ismerkedem alacsony lányokkal.
Írj, adj gmailes címet, s ott folytatjuk!
Én 176 vagyok, és csak az alacsonyabb lányok jönnek be.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!