Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányként mennyi esélyem van a magasabb férfiaknál?
157 cm vagyok és mostanában nagyon izgatnak a 185+ cm férfiak. Egyszerűen már attól nedves vagyok, hogy a közelükben vagyok, látom, hogy mennyivel erősebbek tőlem, ez valamiért nagyon beindít. Erősebb alatt nem a kipattintott csupaizom férfiakra gondolok, hanem csak átlagosakra.
Vajon az ilyen magas férfiaknak eszükbe se jut ilyen pöttömpanna, mint én vagyok? :D nyilván a magasabb lányokat mindenki jobban preferálja, tök érthető, ha egy magasabb férfi ráadásul egy legalább 170 cm-es lányra bukik. De a fantáziálással nem tudok leállni.
Mielőtt még belém kötnétek: eddig csak olyan férfiakkal voltam, akik 165 - 180 között mozogtak és nem volt gondom a magasságukkal sosem.
A társketesésben nincsennek határok, csak óriási szerencse kell.
Szerintem sok 180 körüli sràc van,aki összejönne egy ilyen kis ciki-muki csajszival.
Manapság sok 50 plusszos férfi van 20 plusszos lànnyal.
Semmi sem elképzelhetetlen.
Így van manapság minden féle fajta párt látni az utcán.
Egyébként pedig ha nem kézenfogva mentek az utcán akár a húga vagy kolléga vagy rokon is lehetne...szóval még cikinek sem ciki ha ezen aggódnál
Tudom, hogy hogy viccesen néz ki egy alacsony nő és magas férfi egymás mellett :D de ez engem nem érdekel.
Köszi, jó olvasni, hogy talán nem akadály a magasságom :)
Bár lehet örökre el lettem átkozva az alacsony férfiak által, akik a sok privát üzenetet írták nekem. :D szándékosan írtam a kérdésem végére, hogy nincs bajom az alacsonyabb férfiakkal. És azt sem értem, miért vagyok k.rva, mert most épp a magas srácokat preferálom. Nem baj, a lényeg, hogy nincs frusztráció :D
Én 182 vagyok (sportosabb,de nem a csupaizom, mintahogy azt írtad :D), és a kisebb/alacsonyabb lányok nekem jobban bejönnek mint a magasabbak:) Lehet fura vagyok, de én az alacsonyabb lányokat olyan kis törékenynek gondolom, olyanoknak akire vigyázni kell, nehogy bajuk essen. Persze a magasabbak is jók(ők tudnak vigyázni magukra xD), de nálam az alacsonyabbak viszik a pálmát, vagyis Te kedves kérdező:D
Egyébként ha lenne kedved ismerkedni, beszélgetni akkor én szívesen megismernélek,biztos kis cuki szeretnivaló lehetsz:3
Gondoltam teszek egy próbát,mert szimpatikusnak tűnsz a válaszaidból tekintve:) de.. feltételezem nem ismerkedés céljából írtad ki a kérdést, de ha fogadsz privátokat és még van helyem akkor lehet tennék egy próbát:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!