Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti sok nő, hogy a péniszméret nem egyforma minden pasin?
Soha nem mértem le a fütyköst.
Nem a méret számít. Mindegy, hogy 14 vagy 14+.
(mellékesen és halkan jegyezném meg, hogy a vastagság talán fontosabb, mint a centi)
"Soha nem mértem le a fütyköst."
Holnap jön majd a kérdés hogy miért hazudják a kispöcsűek hogy sose mérték le a farkukat :D
4-es. Nem esek tőled hátast.
Én 172 cm vagyok 14 cm-es pénisszel. Ahhoz képest olyan sokkal magasabb vagy, nem is nagy a farkad.
Kedves kérdező, én férfiként azt tudom mondani, hogy tapasztalataim szerint a legtöbb nő érti ezt, és egyáltalán nem tulajdonít neki akkora jelentőséget, mint te.
Nekem 185 cm hez 14-15 körül van, jó közepes vastagságú, de egyszer, mondom egyszer sem volt ez téma a szexuális életem során, pedig nem 1-2 nővel voltam már.
Szerintem engedd el ezt a témát, saját magadat zavarod össze.
A nőknek a szex minősége, lelki oldala sokkal jobban számít, mint hogy 13, vagy 16 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!