Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Verted már ki olyan csajra otthon akit az utcán láttál?
Figyelt kérdés
Mondjuk Facebook fotójára.
Én ma egy fullos csajt láttam.
2024. ápr. 23. 19:11
1/4 anonim válasza:
Egyik legjobb kiverésem az volt, hogy a szomszéd csajszi melltartó nélkül napozott és a wc ablakból ráláttam. 3-szor vertem ki egymás után.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok tini de nem is egyszer ismerosomre
4/4 anonim válasza:
Mindenki aki nem aszexuális tinikorban kiveri kb. mindenre IS. Az összes osztálytársnőjére, tanárnőkre, szomszéd kislányra, vagy éppen egy 15 másodpercre látott csajszira is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!