Tinik, mi az a dolog, amitől szerettek otthon lenni?
Figyelt kérdés
Mi az,ami számotokra az otthon melegét adja és szívesen mentek haza? ( akár az h ne legyen vita, vagy h legyen rend, vagy mittudomén, minden nap meleg vacsival várjon anyutok, bármi)2023. febr. 16. 23:31
1/24 anonim válasza:
Biztonság, nincs cikizés, és a kaja meg a net :D
2/24 anonim válasza:
Nem piszkálnak, nyugtom van. Van kaja.
4/24 anonim válasza:
Téged mi tartott (volna) otthon tiniként? Az lesz a válasz.
6/24 anonim válasza:
volt már párszor hogy otthon nem várt meleg vacsi! sokszor volt vita amit utáltam! hát a "rend" hát.. mindig utáltam mikor a fél szobám átrendezték az engedlélyem nélkül!
szóval amiket felsoroltál azok közül egyse, én mindig 1 dolog miatt mentem haza szívesen, még pedig azért mert a suli rosszabb! meg otthon volt gép amivel egész jól eltudtam és tudok szórakozni mai napig!
szóval a válaszom: mert nincs jobb hely + ott van a számítógép stb...
7/24 anonim válasza:
"Mi az,ami számotokra az otthon melegét adja"
központi fűtés
"mi az a dolog, amitől szerettek otthon lenni"
stabil net, ingyen lakhatás, kaja
10/24 anonim válasza:
A játék kis öcsivel anya apa kaja az ágyam a telom az internet 🤣🤣 a sok chipsz a sok hülyéskedés 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!