Tinik, főleg lányok! Ti melyen ruhákat hordtok otthon, régit amit máshova már nem hordanál vagy kifejezetten erre a célra vett ruhákat?
Háda, H&M, itt vásárolunk lányomnak.
Kedveli a fekete, fehér, szürke ruhákat. Pamut nadrág, szűk farmer. (C.Jeans)
Fiúként válaszolok.
Nekem van még a 2000-es évek elejéről két Adidas pólóm az U.S.Á-ból.
Nagyon old school ,kb. olyan amit a gangsta rapperek hordtak a 2000-es,1990-es évekbe ,de néha ,nagyon néha szoktam hordani. Leginkább otthon.
Meg van egy szintén régi fekete Adidasos baggy pólóm ,de azt nem csak otthon hordom ,hanem örömmel az utcán is. :)
Turkálni szoktam, pólókat így szerzem be otthonra, a kicsit bővebb darabokat szeretem. Ha tetszik a mintája akkor megveszem. Melltartó nélkül szeretek otthon lenni, nem tartom túl esztétikusnak ha anélkül viselem a szűkebb szabású felsőim, plusz a bő kényelmesebb is.
Hűvösebb időben a leselejtezett leggingseim hordom pl.: picit bolyhos, kifakult egy két helyen.
Nyáron pamutrövidnadrágot. Azt utcára nem viselek ilyen nadrágot, szóval azokat is vásároltam.
Régi, kényemes, de elég leharcolt holmikat hordtam tiniként otthon.
Ok: sajnáltam a normális ruhákat, otthonira külön nem költöttünk, hisz "kimenős" ruhára se volt elég pénz.
Lányomnak már máshogy lesz.
Régi blúzokat hordok itthon. Melegebb felsőket vagy nadrágokat a turkálóból szerzett anyukám. Nem szeretnénk költeni itthoni ruhákra pénzt, persze nem járok rongyokba, de megoldottuk. Külön erre a célre egy hosszú és egy háromnegyedes cicanadrágot vettem, de ezek olcsók voltak. Külön zokniim vannak, esetleg vastagabbak, mert mindig fázik a lábam vagy esetleg azt használom, ami kikopott. Itthon papucs nélül járok és hamarabb tönkremennének a zokniim.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!