Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hányszor tudtok elélvezni a .. tól?
Nyalástòl?
Ujjazástól?
Mennyi a max?
Kell szünet közte?

Nyalastól 2-3
Ujjazástol szintén
Faroktól 1
Ahhoz képest, hogy a GYK-án sok nő mondja, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra most itt többen írták, hogy a behatolástòl van több orgazmusa is.
Tudom, hogy van egy réteg aki képes rá, de állandó elkentmondások vannak. És csodálkozunk, hogy nem értjük a nőket .

Nekem meggyőződésem, hogy a nők orgazmusa szex közben nagyjából 60-70%-ban a férfiakon múlik.
Ha a pasi csak lyuknak nézi a nőt és csak az a célja, hogy ellője a patront 2 perc alatt, akkor még az a nő sem fog elélvezni, akinek amúgy nagyjából minden esetben sikerülne.
De ha a férfi figyelmes és odaadó, mindenre szán elég időt, odafigyel a nő visszajelzéseire és törekszik rá, hogy a partnere élvezze a szexet, az sokkal jobban hozzájárul az orgazmushoz.
Persze ezek most kisarkított példák, de akkor is tény, hogy (általában véve) egy férfi könnyebben el tud élvezni, mint egy nő.
Illetve nem beszéltünk a női lélekről sem, hogy mennyire fontos nekik, hogy kötődjenek a partnerükhöz, bízzanak benne és higgyenek abban, hogy a férfi tényleg vonzónak találja és vágyik rá. Nagyon sok nő küzd önértékelési gondokkal és nagyon nehezen vagy egyáltalán nem hiszik el, amikor valaki szexinek tartja őket. Ez sokkal összetettebb dolog, mint gondolnád.
És bocsánat, hogy ezt mondom, nem azt mondom, hogy értem a nőket, de veszem a fáradtságot, hogy megpróbáljam megérteni őket. Az a gyanúm nagyon sokan meg se próbálják, mert könnyebb letudni egy "a nők bonyolultak" mondattal a dolgot.
(Fontos kiemelni, hogy általánosságokról írtam, mindig van kivétel!)

Minden szavaddal egyetértek!
Az önértékelèsi gondok miatt nehogy már a férfi legyen a hibás az belülről jön.
Ahogy mondod még ha azt is mondod a nőnek, hogy jól néz ki és tetszik neked akkor sem hiszi el neked. Majd ezek után te leszel a hibás. Véletlenül sem a nő.
Fordított esetben a férfi hozza helyre magát lelkileg vagy a nő elhagyja..
Ez így igazságos?
Egyenjogú?
Azért szintén ne a férfiak legyenek hibásak, hogy könnyen elélveznek. Ez egy adottság.
Lassan azt is szégyelnünk kell, hogy erősebbek vagyunk?

"Azért szintén ne a férfiak legyenek hibásak, hogy könnyen elélveznek. Ez egy adottság."
Pont ezért kell előbb a nőt elélveztetni, akár más módon.
Aztán el lehet sülni.

Akkor most átírom neked a hozzászólásomat; így értelmezted te:
"Nekem meggyőződésem, hogy a nőknek a férfiak miatt nincs orgazmusa!
Ha a pasi csak lyuknak nézi a nőt és csak az a célja, hogy ellője a patront 2 perc alatt, akkor még az a nő sem fog elélvezni, akinek amúgy nagyjából minden esetben sikerülne.
Tény, hogy egy férfi könnyebben el tud élvezni, mint egy nő és ez nem fair!
Illetve a nők nem élvezik a szexet akárkivel. A férfiak eltapossák őket és emiatt persze, hogy nem hiszik el, hogy szexinek tartja őket valaki!
Én értem a nőket! Nekik nem ti kelletek, mert csak dugni akarjátok őket nem megérteni!"
Remélem így már érted a különbséget. Ha nem tudod értelmezni a korábbi hozzászólásomat, mert nem megy a szövegértés, abban én nem segíthetek.
Meddő vitát nem folytatok, úgyhogy minden jót!
17#
Azt nehéz megérteni aki nem kommunikál normálisan.
Nem minden férfi akarja csak megdugni a nőt. Ez akkor van mikor nem talál a férfi belsőleg szép nőt.
A férfiak eltapossák a nőket??
Amelyik nő átlagos kinézettel rendeljezik azonnal két polccal feljebb helyezi magát és kb 10 pasi áll érte sorrban. Nem tudom milyen eltaposásról beszélsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!