Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen nyaltak ki először? Milyen élmény volt? Sikerült elélvezni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 18:42
1/13 anonim válasza:
Első nyalás lánnyal 17 évesen
Első nyalás fiúval 17.5 évesen
Igen sikerült
Annyira jó volt mind2 h sírtam is
29N
2/13 anonim válasza:
Már most szólok, hogy a nyalás nem megalázó, és aki egészséges+rendesen(!) tisztálkodik annak nincs ott semmi kellemetlen szaga. Nem, akkor se ha szőrös. A szopás sem megalázó. Még mielőtt ezek a szólamok felzendülnek.
3/13 anonim válasza:
16 évesen fiúval és 18 évesen lánnyal. Igen, sikerült elélveznem mindkétszer.
4/13 anonim válasza:
16 évesen nyalt ki először fiú. Sikerült elélveznem és nagyon jó élmény volt.
5/13 anonim válasza:
17 évesen, a párom, nem sikerült de attól még jó volt
6/13 anonim válasza:
15 evesen tortent eloszor (fiuval), de borzalmas volt. Meg sem varta pasi hogy felizguljak, egybol a kozepebe vagott, raadasul amikor elkezdte szivogatni a csiklomat az nagyon fajt. Szoltam neki, hogy ezt ne csinalja, mert faj, de 2x-3x meg probalkozott vele, majd mondtam neki hogy hagyja abba. Azota szakitottunk es nem is beszelek vele.
7/13 anonim válasza:
17 éves voltam és nagyon finom volt
40/N
8/13 anonim válasza:
#6! Idősebb, tapasztalt pasival próbáltad már?
9/13 anonim válasza:
11 évesen nyaltak ki és el is élveztem.25N
10/13 anonim válasza:
#8 nem sokkal volt tőlem idősebb, de nagyon tapasztaltnak vallotta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!