Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legizgalmasabb élménye ami vakáción vagy nyaraláson történt?
Még pár éve, ha jól emlékszem talán 2019-ben Horvátországban nyaraltunk, pár napra kibéreltünk egy jachtot. Már az első napon összeismerkedtünk két csajjal, utólag kiderült, hogy ikrek voltak. Egyik délelőtt elvoltunk, iszogattuk a vodkás koktélt aperollal, dumcsiztunk a csajokkal és jött az ötlet, hogy könnyíthetnénk magunkon. Így esett, hogy elvonultunk a jacht egy távolabbi, árnyékos kis részére és a nap hátralevő részét Kis Grófo mulatósaira ritmikusan végigszexeltük.
A történet sajnos szomorúan ér véget, mivel a hajón valakinél kamera volt és levideózta, ahogy a csajokkal szórakozunk. Emiatt az állásomat is elvesztettem, de sebaj, jövőre, 2024-ben visszaszerzem!
Én el tudom képzelni, amit a kérdező ír.
Számomra nagyon izgalmas volt, hogy az esküvőt/lagzit megelőző hosszú szexmentes időszakot a nászúton most megtörtük. Majdnem minden reggel volt valami, általában többször is: kézimunka, orál, szex... mikor melyik. ;)
Egyik reggel kézimunkával ébresztettem, aztán viszonozta. Mikor pedig a zuhany alól visszajött kinyaltam, meglovagolt, majd kutyusba váltottunk és missziben fejeztük be. :P
Egy táborba vittünk fiatalkorúakat külföldre, 2 hétre, egy akció keretein belül. Az egyik csaj, akivel szerevezők voltunk, kiskorunk óta ki nem állhattuk egymást. Egészen eddig a táborig, mert ott hatalmas fordulatot vett a dolog, és már 3ik este keményen dugtunk :D Azért is volt izgalmas a dolog, mert a pasija otthon várta (azóta össze is házasodtak), de mi nagyon élveztük. Maga a helyzet is izgató volt, mert mégiscsak bújkálni kellett, de jó élmény volt. Sosem néztem volna ki a csajból, hogy ilyen vadmacska tud lenni az ágyban. Igaz, hogy nagyon tág volt az én méretemnek, de ennek ellenére is jó volt. Utolsó nap megbeszéltük, hogy ami ott történt, az ott marad, és lezártuk végleg a sztorit.
Volt más nagyon kellemes nyaralós táboros történetem nekem is, szintén Horvátországban horvát csajokkal, de ott még tizenéves voltam, szex nem volt semmi. De a fiúból férfibe való átmenetem egyik legkellemesebb és legjobb élménye marad (röviden, összeismerkedtünk helyi csajokkal, és minden este hajnalig együtt lógtunk a tengerparton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!