Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legizgalmasabb élménye ami vakáción vagy nyaraláson történt?
Figyelt kérdés
Mi a hétvégén voltunk a baráti társasaggal egy közös hétvégi vakáción ahol a vendeghazban közös szobában voltunk egy másik párral a társaságból... És röviden, részletek nélkül az esti bulinak az lett a vége hogy arra keltünk hogy a másik ágyon szexel a másik pár ami annyira beindított engem és a barátnőmet is hogy mi is szexeltünk ami nagyon izgalmas lett a végére és eszméletlenül élveztük az egészet és a szitut is.2023. aug. 6. 15:56
11/15 Suetonius válasza:
5#ös vagyok: óvatosan kérdezem, hogy miért lettem lepontozva?
13/15 Suetonius válasza:
megint 5#ös: Lehet néhányaknak meglepő, de vannak itt potens, érett, nős/párkapcsolatban élő férfiak is, nem csak beszari fantáziálgató kisfiúk. :D
14/15 érdeklődő35 válasza:
Mi mappal szexelünk a balatonban, de mivel a víz szárít, elég beteljesülés nélkül abbahagytuk
15/15 Suetonius válasza:
5#: igen, vízben szexelni necc, mert fura mód kiszárít - mi se fejeztük be... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!