Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek sikerült csak mell izgatásával elélvezni, hogyan csinálta?
Kerdezo en csak azt tudom elmondani, hogy nekem hogyan sikerult igy a csucsra juttatnom a szeretomet.
Az alap volt, hogy nagyon kivantuk egymast.
Be jott a szobaba, ra lokott az agyra, utana ram ult bugyiban. Fel ultem es az egyik mellbimbojat a nyelvemmel es a szammal izgattam, nyalogattam, szopogattam, de nem tul erosen. A masik mellbimbojat a kezemmel simogattam . Neha bfogtam a mellbimbojat a ket ujjam kozze es igy mozgattam a mellet . Mintha egy csipesz tettem volna ra es kozben a csipeszt neha gyorabban neha lassabban mozgatnam, hogy rezegjen a melle. Ezt nagyon szerette es a ketto egyutt izgatasa jutatta el a csucsra. Azt mondta soha ilyet elotte meg nem tapasztalt. Ez nem csak egyszer sikerult, hanem onnantol kezdve egyszer sikerult utana mindig sikerult.
Szerintem ez csak olyan novel megy aki kepes kimutatni, hogy mi a jo neki.
volt olyan baratnom aki soha nem mondta el, hogy mi a jo neki, faggadtam, harapofogoval akartam mar kiszedni belole es nem. Az volt a valasz, hogy neki mindenhogyan jo, meg , hogy o nem tapasztalt ezert o nem tudja nekem megmondani mi a jo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!