Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szex közben mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szex közben mennyi idő alatt szoktatok elélvezni? Vagy srácok, a barátnőitek?

Figyelt kérdés

Eddig két partnerem volt és mindkettő úgy 8-10 perc alatt és az egyik bírta még utána, a másik nem annyira.

Ez a 8-10 perc mennyire real?

jan. 7. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen real. Ha egy szipla orgazmusról van szó. 31/F
jan. 7. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Én ha rendesen fel vagyok izgulva akkor olyan 3-5perc körül lehet. Utána bírom még nyilván, és jöhet több menet.
jan. 7. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Real. Már aki el tud így menni egyáltalán. Az csajom szinte szabályozni tudja, ha akar, akkor 2 perc alatt is megy neki.
jan. 7. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Ez teljesen változó, nem lehet percekben kifejezni. Sok mindentől függ pl. kinek milyen napja volt, mennyire van ráhangolódva, mikor volt az utolsó alkalom stb..

A feleségem esetenként a fent említett időtől hamarabb is elintéz, de arra is van példa, hogy 20-25 perc intenzív "munka" kell hozzá, és Ő közben már sokkal korábban kielégült.

F38

jan. 7. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha a pasi jól használja a szerszámát akkor akár percek alatt
jan. 7. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Barátnőmnek kb 5 perc alatt megvan az első, majd a következő 5 percben a következő, vagy akár a harmadik orgazmus is. Ez 10ből 9szer így megy, csak ha fáradt vagy máshol jár az esze, akkor nem. 2-3 orgazmus után nem is kívánja tovább, még ha nekem menne is, neki érzékeny lesz nagyon. És olyankor befejez szájjal. Persze olyan is van, hogy én sülök el túl hamar.
jan. 7. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Én 15-20 perc szeretem elnyújtani.L
jan. 7. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Barátnőm 4-8p
jan. 7. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Partnereim vonatkozásában, volt aki bár baromira élvezte de nem tudott eljutni a csúcsra nagyon speciális, egyéni technikával, teljesen ideális körülmények között. S volt aki 1 perc sem kellett de már jött az első orgazmusa (meg utána sorban a többi - fel kell kötni a gatyát egy sorozatélvezőnél, ott nem elég 10 perc maszatolás).

Totálisan egyén, hangulat és szituációfüggő is. Ugyanaz a nő, egy számára kívánatos, a hullámhosszát felvenni képes partnerrel, kipihenten, megfelelő, nyugodt (vagy éppen nem nyugodt, de számára nagyon izgató) körülmények között van hogy 4-5 perc, míg máskor fél óra.

jan. 7. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
17%
A nők nem élveznek el a szextol 😂😂
jan. 8. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!