Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok a szexről beszelni a barátnőitekkel?
Figyelt kérdés
És ha igen, minden kibeszéltek?
Pl ha nemvolt pasitok fel eve, akkor mondjátok is egymásnak hogy hu de jó lenne már d*gnu, stb?
Ismerek olyat aki igen, olyat is aki nem, vagy nem minden bnojevel. Ti? Kíváncsi vagyok:)
18f
2019. jún. 16. 20:01
1/9 anonim válasza:
Nekem egy lány ismerősöm régebben mondta, hogy már nagyon kívánja, alig bír magával. Nem csinált ebből nagy ügyet.
2/9 anonim válasza:
ffi vagyok, de a csajom elmondasa szerint az utolso reszletekig atragjak magukat a szexualis eletukon. jo erzes utana talalkozni a baratnoivel ...
3/9 anonim válasza:
Igen, szinte mindent megbeszélünk a barátnőimmel a delikvens méreteitől kezdve a technikán át a legapróbb részletekig mi hogyan történt. Van, hogy ki is nevetjük azt aki szerencsétlenkedik. Az külön izgi ha valakivel többen is lefeküdtünk, össze lehet hasonlítgatni, hogy az úriember kivel milyen volt. Szerintem olyan 17 éves korunk óta minden ilyet kitárgyalunk, 25 évesek elmúltunk és elég aktív mindenki ilyen téren.
4/9 anonim válasza:
Fiúbarátaim vannak, velük szoktam beszélni ilyesmiről, de nem megyünk bele nagyon részletekbe, kb a megvolt, jó/rossz volt szinten.
5/9 anonim válasza:
Én sem minden bnömmel, csak akiben megbízom, de vele akkor mindent megbeszélek. Kivel beszélném meg ha nem a legjobb bnömmel? :)
6/9 anonim válasza:
Van 3 barátnőm, akikkel elég szabadszájúak vagyunk, velük elég sok mindent megbeszélek. De közülük az egyikkel tényleg szó szerint mindent, a legapróbb részletekig. Hallani kéne minket, mikor szóba kerülnek ilyen témák. Csak úgy röpködnek a válogatott kifejezések. 😄
7/9 A kérdező kommentje:
Ugyvan🤣 helyes
Mindenkinek 100%os a válasza, Jó látni h nincsenek élettelen kötekedők, hanem mindenki a témával kapcsolatba ír
😁🤞
2019. jún. 16. 23:08
8/9 anonim válasza:
Nem beszélek ki mindenkivel mindent, és nem is állandóan, csak ha szóra jön a téma. Szerintem ez fontos, mert nem olyan kínos, mintha szülőkkel kellene erről beszélni, emellett pedig tanácsokat is adhatunk egymásnak bizonyos kérdésekben. Például nemrég barátnőm kérdezte, hogy hogy lehet könnyebben elmenni, máskor én kérdeztem, hogy hogy kell kiverni valaki farkát, meg már három barátnőmnek is beszámoltam a szopási technikámról. Szóval igen, szoktunk erről beszélni;)
9/9 anonim válasza:
A legapróbb részletekig kibeszélik, ennek köszönhetően én egyszer be lettem dobva a közösbe húszas éveim végén. Igaz, ez nekem a második lánynál csak reggel egy elszólásból esett le, így a harmadiknál már tudtam, nincs mitől tartani, de persze úgy tettem, mintha nem tudnám. Régi szép idők... Két éven át pedig egyedüli férfiként ültem 5 nővel egy irodában, na, ha nem hallom, ne hiszem el... Nagyon mocskosak a nők... :-) F 41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!