Nők! Ti milyen témákat szoktatok beszélni a barátnőitekkel?
Fúú, mindenfélét. A leghülyébb témától kezdve a filozofálásig mindent.
De a leggyakoribb: zene, film, könyv, fiúk, szerelem, szex, művészet, tudományok, irodalom. Én imádom a 60-as évek zenéjét, ezért ha tőlem függ, sokat beszélünk erről. A barátnőm szeret festeni, ezért arról is szoktunk. Mindketten művészi beállítottságúak vagyunk, úgyhogy a téma adott. Néha mondom, még olyan elvont és komolyabb dolgokról is szoktunk, mint pl. a létezés, vagy akár a halál, meg az élet értelme.
Ő most lesz 17, én féléve múltam 16.
Mivel már családom van, kétféle barátnőim vannak.
Az egyik az, akik még "régiek" (volt osztálytársak stb.) - velük ritkán találkozunk, így a fő témák az, hogy kivel mi van, család, gyerek, férj, akinek még nincs, annál kapcsolat, munka, hobbi, közös ismerősök, stb.
A másik típus az, akikkel rendszeresen találkozom pl. szabadidős elfoglaltság kapcsán. Velük kicsit más témáink vannak, pl. közös hobbi, közös érdeklődési kör, sport, közös ismerősök, események (voltál-e itt és itt, milyen volt?), család, férj/pasi, gyerekek, jövőre vonatkozó tervek, háztartás, ház, kert, munka, konyhakerti zöldségek termesztése... stb.
Ilyen szépségápolás meg hasonló ökörségekről én sosem beszélgetek a barátnőimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!