Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Ti milyen témákat szoktat...

Laci911 kérdése:

Nők! Ti milyen témákat szoktatok beszélni a barátnőitekkel?

Figyelt kérdés

2013. máj. 11. 13:56
 1/5 piriiiiii ***** válasza:

Fúú, mindenfélét. A leghülyébb témától kezdve a filozofálásig mindent.

De a leggyakoribb: zene, film, könyv, fiúk, szerelem, szex, művészet, tudományok, irodalom. Én imádom a 60-as évek zenéjét, ezért ha tőlem függ, sokat beszélünk erről. A barátnőm szeret festeni, ezért arról is szoktunk. Mindketten művészi beállítottságúak vagyunk, úgyhogy a téma adott. Néha mondom, még olyan elvont és komolyabb dolgokról is szoktunk, mint pl. a létezés, vagy akár a halál, meg az élet értelme.

Ő most lesz 17, én féléve múltam 16.

2013. máj. 11. 14:31
 2/5 piriiiiii ***** válasza:
Na jó, mondjuk az túlzás, hogy nők volnánk, inkább csak kislányok még. :D
2013. máj. 11. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel már családom van, kétféle barátnőim vannak.

Az egyik az, akik még "régiek" (volt osztálytársak stb.) - velük ritkán találkozunk, így a fő témák az, hogy kivel mi van, család, gyerek, férj, akinek még nincs, annál kapcsolat, munka, hobbi, közös ismerősök, stb.

A másik típus az, akikkel rendszeresen találkozom pl. szabadidős elfoglaltság kapcsán. Velük kicsit más témáink vannak, pl. közös hobbi, közös érdeklődési kör, sport, közös ismerősök, események (voltál-e itt és itt, milyen volt?), család, férj/pasi, gyerekek, jövőre vonatkozó tervek, háztartás, ház, kert, munka, konyhakerti zöldségek termesztése... stb.

Ilyen szépségápolás meg hasonló ökörségekről én sosem beszélgetek a barátnőimmel.

2013. máj. 11. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Az szép , azt hittem , hogy valami màssbbról pl ki milyen horoszkóp ba született és milyen sràc illik hozàjuk ..
2013. máj. 11. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Fú, rengeteg mindenről; kezdve az iskolán át a választott szakmán keresztül a jövőbeli terveken át, plusz zene, könyvek, élet, szerelem, egész egyszerűn minden.
2013. máj. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!