Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire kell a nőknek a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell a nőknek a szex valójában?

Figyelt kérdés

Téziseim:

1. Valójában nem élvezik (annyira, mint a férfiak); nem létszükséglet számukra.

2. Csak eljátsszák, hogy akarják, és egyszerűen túl akarnak esni rajta, hogy nyugtuk legyen végre.

3. Rájöttek, ezen keresztül könnyű manipulálni a férfiakat.

ápr. 22. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Látom kérdező, te eddig egy nőt sem tudtál kielégíteni. Ez elég rossz, de nem a nők hibája, emiatt kár megutálni őket. Utáld inkább magad, arra legalább van okod.
ápr. 22. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Egy nőnek arra kell a szex mint a férfiaknak. A testben a felgyülemlet, megfeszűlt idegeket nyugtató hatásàt használjàk ki.

Az orgatmust nem lehet megjátszani amúgy. Te vagy béna ha nem veszed észre.

ápr. 22. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Egyénenként teljesen eltérő. Életem során voltak olyan barátnőim akik valóban akarták és élvezték a szexet. Sok esetben kezdeményeztek is. A mostani barátnőm meg úgy boldog ha egyáltalán nincs szex. (Azt sejtem ,hogy az elején csak megjátszotta, hogy szereti.) Ugyanaz a pali vagyok most is és most is lenne lehetőségem más hölgyekkel. Sajnos vannak frigid nők és nem is kevesen. Ezeknek lehetsz te Adonisz is. Az sem érdekli őket. Nagyon sokan vannak akik manipulációra használják. Tapasztalatból mondom ,hogy a frigid nőnél nincs rosszabb. Az a legalja. Téged is lehúz. Aztán itt van az életkor kérdése. Egyes nőknél ahogy idősödnek csökken a szexuális vágyuk is. (Ez egyes férfiakra is jellemző.)
ápr. 23. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Aki nem tud teljesíteni, a szex kimerül annyiban, hogy melyik lyukába gyömöszöljék a fa$zt, azzal persze, hogy nem élvezik.

Mivel te is ilyen vagy, javaslom, a téziseidet írd le egy papírra, gyűrd össze, és dugd fel jó mélyen a seggedbe.

(Nem minden pasinak ebből áll szerencsére, és aki a nő élvezetével is törődik, na azzal nagyon is élvezzük. Sőt...)

ápr. 30. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez a 3 válaszlehetősèg önmagában egy kissè beszűkült látásmódra enged következtetni. Nem bántáskènt, de külső szemmel az jön le belőle, hogy a tapasztalataid alapján csak kètszìnű lányokkal találkoztál. N tudom, hogy ìrjam le úgy, hogy ne legyen bántó, mert segìteni akarok. Ha szeretnèl őszinte lánnyal találkozni, akkor nem előnyös, ha a mondanivalódból ennyire süt a megkeseredettsèg, ettől mind a kèt nem menekül, nem csak a lányok, ezt először magadban kellene helyretenni. A kèrdèsre válaszolva egyèbkènt, szerintem nem lehet minden nőt egy kalap alá behúzni, ahányan vagyunk, annyi fèlèk. Vannak tök aszexuálisak ès tengericsillagok is, akár ezzel sincs semmi problèma, amìg az adott nő megtalálja a hasonszőrű párját ès boldogok együtt a havi egy fèlórás sötètben gyakorolt "akcióval". Egyèbkènt èn nőkènt/lánykènt azt gondolom, megfelelő körülmènyek között mèg jobban is tudjuk èlvezni a saját szexualitásunk, mint a fèrfiak. Amìg egy nagyobb libidójú nő èlvezete korlátlan, addig a fizika ès a biológia a fèrfi èlvezetèt akkor is behatárolja, ha komoly állókèpessège van. Èn szemèly szerint egyedül is viszonylag sokáig jól elvagyok, de ha van lehetősèg igazán jó szexre, akkor azt nagyon tudom èlvezni. Nálam a libidó nagyobb játèkossággalès nèmi különcsèggel is társul, ìgy a szexualutás fontos rèsze az èletemnek. Nyilván ezt nem tudja akárki kihozni belőlem. De azèrt szerintem a női nem között is vagyunk jópáran, akik a szexualitást önmagában szeretik.
ápr. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!