Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordulhat, hogy a nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy a nőknek akik lefekszenek velem, valójában nem is tetszem nekik?

Figyelt kérdés
Tehát csak nincs jobb és beérik velem? Ez hülyeség?

2021. aug. 8. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2021. aug. 8. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez elég lehangoló
2021. aug. 8. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Én feküdtem már így le 2 pasival, de mindig meg is mondtam nekik. Csak nem hittek nekem. Pedig mondtam, hogy másba vagyok szerelmes és nem tudok beléjük szerelmes lenni. Baromira nem érdekelte őket, remélték, hogy ez idővel megváltozik vagy úgy voltak vele, hogy mindegy, a szex az attól még szex. Amúgy meg ha egy nő oda van érted, az úgyis érződik. Az is érződik, hogy a legtöbb pasi jobb híján van a nőjével. Ma láttam egy párt. A csajnak extra jó alakja volt, fiatal szép arca, formás melle, tökéletes lábai, feneke. A srác állandóan fogdosta, belemászott a csaj aurájába, puszilgatta, mintha mágnes vonzotta volna a lányhoz. Ezerből kb. egy ilyen pár van, ahol ennyire meg van a kémia.
2021. aug. 8. 22:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy tudtok olyannal lefeküdni aki nem is tetszik? Nekem ez furcsa és ellentmondásos. Egyébként értem még soha senki nem volt úgy oda. Kizártnak is tartom, egyszerűen nem vagyok az a típus.
2021. aug. 8. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Néha mi nők is vagyunk úgy, mint ti férfiak, hogy mindegy már, csak valaki dugjon meg.

De én hosszútávon erre képtelen vagyok. Tehát ha valakivel én hosszútávon lefekszem, az biztos lehet benne, hogy nagyon is vonzódom hozzá és tetszik nekem. (Hosszútáv: 10-15 alkalomnál több és 5-6 hónapnál hosszabb viszony szexxel.)

2021. aug. 8. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
#4 úgy fordulhat elő, hogy nem egyformák az emberek. A nők többségének szüksége van úgymond az érzésekhez a bizalom kialakulásához. Viszont vannak olyanok is, akiknek elég az erős szimpátia, egy bizonyos szintű alapbizalom az ágyig történő eljutáshoz, de tudják nem lesz az adott pasival semmi komolyabb. Ld. az alkalmik esetét.
2021. aug. 8. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem h eddig csak a férfiaknál fordul ez elő, de itt olvasva a kommenteket ezek szerint nem csak náluk.

Én soha nem tudnék olyan lenni h m1 csak vki dugjon meg, nálam ahogy a #6-os is írta fontos a bizalom, mert csak úgy tudom teljesen átadni magam a férfiaknak.

De látod kérdező, nem minden ember egyforma, de ezen ne rugozz..

2021. aug. 8. 23:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen, hogy külsőre nem jött be a pasi, de személyiségre nagyon szimpi volt így vonzódtam hozzá és volt szex. Viszont olyannal sose volt, aki se külsőleg se belsőleg nem fogott meg
2021. aug. 8. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszés nem is, de egy alap vonzalom van, mert az kell minimum.
2021. aug. 9. 01:25
 10/10 anonim ***** válasza:

A személyiség fontosabb, mint a külső. Ha a személyisége megfog, szebbnek látom.

Különben meg. "Sötétben minden tehén fekete"

2021. aug. 9. 03:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!