Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek tiniként is nagy volt a farkuk, ők rendszeresen
használták is?
Hát, engem csak a haverom bsztatott, hogy nagy a fszom, nem kellettem én senkinek, csak később, már férfiként kezdtek észrevenni a nők. Persze ma már nem olyan feltűnően nagy a méretem, mert ez még a 90-es években volt, amikor nem volt 18+ centi a fasza 10-ből 9 gyereknek.
febr. 15. 19:19
Nekem nagy jutott,de tiniként mindig jógyerek voltam,tanultam,szereltem,ok,buliztam is,de sosem voltam csajozógép.Egyébként nem is voltam tudatában,hogy nagyobb mérettel áldott meg a sors.Néhány haverét láttam,nekik kisebb volt,viszont mindig volt barátnőjük,mert rámenősebbek voltak,értettek a lányok nyelvén.
Aztán ahogy felnőttem én is megváltoztam,benőtt a fejem lágya,most már jobban tudom kamatoztatni.
Szóval a méret önmagában semmit sem jelent.
febr. 15. 19:52
Tinédzserként még nem igazán. Volt akkor is barátnőm, akivel időnként csináltuk persze, de előtte vagy mellette kalandjaim akkoriban még nem voltak. Aztán egyetem alatt ez megváltozott, és elkezdtem intenzívebb szexuális életet élni, volt több szexkapcsolatom, na meg egy éjszakás kalandjaim. Igazából ekkor jöttem rá arra, hogy a méretem átlagon felüli, köszönhetően nagyban a lányok pozitív visszajelzéseinek is. Nyilván ez is közrejátszott abban, hogy onnantól igyekeztem még inkább kihasználni. :)
febr. 15. 20:44
Nagyon rendszeresen használtam és még most sem tudok leállni, nem engedik a csajok :P!
febr. 15. 21:02
Igen rendszeresen használták - kiverni :)
Sem tinikorban, sem később nem attól van csajod hogy x cm a farkad, hanem attól, hogy tudsz csajozni! Megsütheti valaki a világ legnagyobb pélóját is, ha nem tud csajozni, szimpátiát, bizalmat, vágyat ébreszteni a nőkben.
febr. 15. 21:04
febr. 15. 21:26
Nekem 18 centi. Sokáig azt hittem, hohy nagy, közben meg kb átlagos. 19 éves vagyok és eddig 8 nővel voltam együtt.
febr. 16. 08:47
Na erről beszélek. Engem még a kilencvenes években a nagy bunkós fejű 16-17 centisemmel alap volt, hogy lenagyfaszúztak. Nem irigylem a mai srácokat.
1-es
febr. 16. 09:02
#8 Vigyázz mert jön a sok kispöcsű és elmondja, hogy ez hülyeség, mert nem lett nagyobb a péniszméret
febr. 16. 11:18
Én igen 14 évesen már jóval nagyobb voltam haverokhoz képest szóval 14 éves voltam amikor elvesztettem
febr. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések: