Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek tiniként is nagy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek tiniként is nagy volt a farkuk, ők rendszeresen használták is?

Figyelt kérdés
Ismertetek ilyen srácot? Szerették a lányok? Mennyire használta ki az adottságát, sok lányt megnézett, vagy leragadt egynél? Hány évesen kezdte az ipart?

febr. 15. 19:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tudom, srácok, hol éltek, de hogy egy nőnek kell itt nektek felnyitni a szemeteket, mit jelent egy barátnőség, mi mindent kitárgyalnak egymással a legjobb barátnők, az nekem tök fura. Világéletemben evidens volt, hogy kitárgyalják a pasijaikat, a méretüket, szexuális teljesítményüket.
febr. 18. 06:06
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

Nekem 15évesen már 18-19cm volt és meglehetősen vastag is. Volt egy lány, akivel kavartam. Ő nagyon oda volt a méretemért, már nem volt szűz, de én vele vesztettem el és mindig dícsérte a méretét. Jól esett hallani hogy kétszer akkora vagyok mint a korábbi pasijai.

Meg is osztott a farkamról pár képet egy csajos csoportban. Aztán elterjedt a hír a gimiben, hogy nekem nagy van. Eleinte idegesített mert csesztettek vele a haverok. De elkezdtek rám írni csajok meg buliban keresték a társaságom, úgyhogy kihasználtam a helyzetet. Elég sok csajt meg tudtam dugni vagy szopatni, mert vagy szerették ha nagy vagy ki akarták próbálni milyen eggyel.

tegnapelőtt 19:59
 23/29 anonim ***** válasza:
21%
#22 Nekem is hasonló a tapasztalatom. Pont ezrét szoktam itt nevetni a sok kisfarkú lúzeren, amikor beírják, hogy a méret nem számít, ugyanolyan jó az átlag/kis méret is :D
tegnapelőtt 20:44
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

23

1. Lehetsz népszerű a nagy fasszal – de ahhoz jó pasinak is kell lenned. Hiába nagy, ha randa vagy.

2. Nem kell nagy fasz, ha jó pasi vagy – anélkül is népszerű leszel a lányok körében, és nem érdekli őket, hogy mekkora a répád, ha jóképű vagy és jó a tested.

tegnapelőtt 23:17
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Nekem már kiskoromban is nagy volt. Szeretik a lányok amúgy. Van akinkifejezetten odavan érte a mérete miatt.
tegnapelőtt 23:36
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
#24 🤡
tegnap 11:54
 27/29 anonim ***** válasza:
58%

"Aztán elterjedt a hír a gimiben, hogy nekem nagy van De elkezdtek rám írni csajok meg buliban keresték a társaságom"

Aha persze... 🤣

tegnap 12:16
 28/29 anonim ***** válasza:
58%
De akkor is el kell jutni oda hogy legalább egynek megmutasd a Kobràt 😂 Ha béna vagy még ahhoz is hiába nagy a répa
tegnap 12:19
 29/29 anonim ***** válasza:
44%

23

Mert átlag felett nem is számít a méret. 14-15 cm vagy 19cm tök mind1 mert nincs különbség. Sőt 18 felett csak hátrány a nők 90%-ánál. Szóval ne nevettessétek magatok már ezzel a dumával, hogy a nagy jobb meg mindenkinek az kell. Kezd unalmas lenni.

tegnap 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!