Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori az hogy egy fiúnak 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori az hogy egy fiúnak 20 éves koráig nem volt barátnője és nem is szexelt még?

Figyelt kérdés
febr. 15. 18:27
 1/6 Senior Séf ***** válasza:
90%
Nem is kellene korábban. Én 16 évesen kezdtem. 16 évesen királynak éreztem magam. Most azt mondom, hogy az egyéni birodalmamnak nem feltétlenül tett jót egy gyerekkirály.
febr. 15. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már 30 évesen se ritka ha valaki ebben a helyzetben van.
febr. 15. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoribb hogy 20 felett vannak

Nekem volt egy osztálytársam aki utólag el mesékte hogy egyetem alatt 23 évesen vesztette el

Évek óta azzal nyugati hogy feküdtek le vele mert izgatná ha olyannal lehetne akivel 1 osztályba járt gimi alatt

De sajnos annyira nagy vastag van neki hogy méh mondtam neki hogy ne haragudj nem fog menni

Igen elküldte képen

Szóval ne hidjétek azt hogy aki alatt van kuki az hamarabb szexel

Hisz Ő is 23 elmúlt

Sőt még Ő is panaszkodott arra hogy nehezen jön össze a dolog mert sok lány megijed vagy épp fáj nekik

Inkább átkozottnak érzi magát

N31

febr. 15. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 évesen vesztettem el a szűzességem.

48/F

febr. 15. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már egyre kevésbé ritka.

Legalábbis sokkal inkább általánosabb, mint régebben lehetett.

De nem attól jó, vagy rossz valaki hogy szexelt, vagy sem:)

febr. 15. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sac/kb. 20% szóval relatív gyakorinak is mondható akár.
febr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!